Lekeler, Çiller exipigment+skınoren krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

keynescii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
3
2
1
33
arkadaslar meraba.benım bıyık bolgem ve yanakarımda güneş lekeri var fakat cok belirgin deil yer yer koyuluklar var.doktora gttigimde skınoren ve exipigment verdi on gune yakın kullanıp birakmak zorunda kaldım öğrenciyim okulum var..ama saankı bu kremleri kullanınca lekeler dahada belirginleşip arttı şimdi ara tatile girdim tekrar kullansammı diyorum günes koruyucuda kullanıyorum sizce kullanıyımmı bu durumu yasayan varsa yardımcı olabılırmı ya da bu kremı kullananlar :KK43::KK57:

arkadaslar meraba.benım bıyık bolgem ve yanakarımda güneş lekeri var fakat cok belirgin deil yer yer koyuluklar var.doktora gttigimde skınoren ve exipigment verdi on gune yakın kullanıp birakmak zorunda kaldım öğrenciyim okulum var..ama saankı bu kremleri kullanınca lekeler dahada belirginleşip arttı şimdi ara tatile girdim tekrar kullansammı diyorum günes koruyucuda kullanıyorum sizce kullanıyımmı bu durumu yasayan varsa yardımcı olabılırmı ya da bu kremı kullananlar :KK43::KK57:
canım geçmiş olsun.Expigment kullandık.diğerini bilmem.ama bizim lekeler çok fazla ve belirgin fayda az oldu.zaten 2 ay kullanılıyor o kadar.fazlası zararlı.siz başlayın kullanın.ama 50 faktör koruma sürmeyi asla ihmal etmeyin.evde dahil.çünkü leker artar.şifalar olsun...

canım tekrar geçmiş olsun.Zaten dr.vermiş size.Sizin dediğnize göre çok azmış.sanırım geçer.koruma kremden daha önemli bilginiz. olsun.kullanacaksanız da istikrar önemli.her gün nasıl önerildiyse öyle yapın.yaz gelmeden yapın.yazın kullanamazsınız.leke artar.dikkat ediniz...

Back
X