Meraba kizlar bi cocuk var çok seviyorum 6 ay oldu ayrilali 3 ay ciktik ben 20 oda 21 yasinda çok sevdim ama çok hata yaptim onun istedigi gibi biri olamiyodum benim takmadiğim bi konu onda ayrilinacak bir konu oluyordu ben cok ergenmisim cocukmusum o zaten hep buyuk kizlarla konusurmus normalde hep hata yaptim barismaya calisinca hep affetmisti bi ara aldatmadigim halde aldatti zannetti sanirim halada aldatti zannediyor o siralar zor barismistim onunla ddemis iste ben kimseye 2. Sans vermedim ona ikinci sans verdim ama o hala 1 hafta duzelir tekrardan cocuk gibi hareketler yapiyor ben sıkildım artik demis biz ayrildik hemen sonrada baska kiza gitti kac sefer ayrildik baskasina gitmezdi bu sefer gitti ben buna heryerden yazdim ettim cok kostum pesinde heryerden engelledi o kizla konusurlarken benim konustugum biri var demisti gecenlerdede inkar etti biz konusmamistik ben sana yalan söyledim dedi ama arkadasi bana kizla konustuklarini söyledi geçenlerde son kez bulusmak istedim arkadasina söyledim cocuga hakkimda bi ton kötü konusmus cocuk ezdirme kendini felan dedi bana ben onun pesinde kostukca barismaya calistikca düsman oldu bana bütün cevresine anlatmis ama beni ayrildiktan sonrada anlattigi arkadaslari var kac tane banada diyorki kimseye basetme diyor ama gidiyor kendisi anlatiyor hicbiri bana kötü niyetli degiller ama bi iki tanesi nefret ediyor benden bulusmak istedigim zamanda yine baska bi kiz varmis galiba onunlada kesmisler konusmayi hicbiyerden engelimi kaldirmiyor ama ben onu cok seviyorum barismak istiyorum ilerde bana olan nefreti gecermi doner mi acaba 6 ay oldu donmuyor ama