• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Exlerle ilgili rezil anılar buraya!

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba kızlar. Exlerle ilgili rezil anıları buraya yazalım mı? İlk önce ben başlıyorum. Bir keresinde bir yerdeydim. Bir an bir baktım ki, red yediğim eski platonik aşkım da aynı ortamda. Bir de şansa bakın ki eski sevgilim de aynı ortamda. İkisi de beni gördü. Ama ben nasıl panik oldum, kafamı ne tarafa çevirsem bilemiyorum😂 En sonunda birden yere kapaklandım yüzüstü. Aman Allahım küt diye düşüverdim önlerinde😲 Yerin dibine girdim tam anlamıyla. Hala hatırladıkça utançtan kıpkırmızı olurum. Sizin de hikayelerinizi bekliyorum

Benim değil ama yazmak istedim... Arkadaşımın yazliktaki eski sevgilisi ve şimdi ki kocası arkadaş olmuşlar... Tavla oynayıp sohbet ediyorlar. Tabi kocasının bundan haberi yok.

Benim exim yok benim sevgilim yok daha sanirim sap geldim sap gidicem

Benim değil ama yazmak istedim... Arkadaşımın yazliktaki eski sevgilisi ve şimdi ki kocası arkadaş olmuşlar... Tavla oynayıp sohbet ediyorlar. Tabi kocasının bundan haberi yok.
Ya çok kötü. Ama kesinlikle esime soyelrdim boyle birşey olsa. Oda söylesin isterdim

Ya çok kötü. Ama kesinlikle esime soyelrdim boyle birşey olsa. Oda söylesin isterdim
Bence söylenmez, bu sefer saçma sapan sohbetler başlar. Karşı tarafın asıl böyle bir samimiyete izin vermemesi gerekir. Şeklinde düşünüyorum

Back
X