Arkadaşlar benim sırtımda uzun zaman önce oluşmuş açık kahverengi güneş lekeleri var ve açıkçası daha önce bunlarla ilgili bir faaliyette bulunmadım.
Araştırmalarım ve soruşturmalarım sonucu
Expigment
Locoid
Acnelyse
üçlüsünün 3-4 ay sürekli kullanımda bunları yok ettiğini duydum ve bugün kullanmaya başlayacağım ama açıkçası korkuyorum biraz :)
Dün aldığımda alerji yapar mı diye vücudumun bir bölgesinde denedim, herhangi bir reaksiyon olmadı.
Kullanan varsa önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..
Kullanmadım bilmiyorum Arzu. Sadece seni tanıdığım için cvp verme gereği duydum bu topiğe...
Bilen biri çıkar elbet
doktormu yazdı yoksa sen kendinmi aldın eczaneeden. bendede var o lekelerden kurtulamadım gitti. sonucu bizede bildir ne oluuuuuuuuuuurrr:1rolleyes:a.s.
Cildiye uzmanı tavsiye etti bana ama hala kullanmaya başlayamadım açıkçası bu konuyu açtığımdan beri. Kullananların tavsiyelerini almak daha geçerli benim için:)
Bir de bu tür kremlerin yazın kullanılmayacağını söylüyorlar. Acayip kararsız kaldım:)
kızlar acaba burada yazanlardan lekeleri geçen varmı en son 2009 da ki mesajlar duruyor gelişme olduysa buraya yazarmısınız
17.05.2013 tarihi itibari ile cildiye doktoruna gittim.yüzümde çil ile birlikte güneş lekeleri var. hatta ik ayrı yerde (bonibon şekeri) büyüklügünde ve doktor bana 3 ayrı ilaç tavsiye etti bunları yazıyorum; advantan, expigment,acnelyse bunları akşamları sadece bir noktaya sür ve 2 hafta bunu uygulamamı istedi. daha sonra tekrar gideceğim bugün itibariyle başlayacağım sonucu buraya yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?