Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

O sızı bende de oluyor ama doktorum çok rahatlatıyor içimi, kas gevşetici ve birkaç ilaç daha verdi kullanmam için. Çok zorlamayın yine de kendinizi dedi. Kollarımı tam olarak kaldıramıyorum iğne saplanıyor gibi oluyor. Bunlar normal olsa gerek bu süreçte.

Allah başka dert vermesin tabii ki dikiş izi falan basit şeyler. Korkum kabarıklık değil de acaba kasılmasının sebebi çok mu gerdirildi diye düşünmemden kaynaklı. Siz ne güzel anne olmuşsunuz, en güzel beslenme kaynağını veriyorsunuz bebeğinize, bence bu dünyanın en güzel hissi olsa gerek. O yüzden elinizdeki nimetin güzelliğine odaklanın, gençlik güzel de dünya üzerinde kim genç kalabiliyor ki ☺️ Acil şifalar diliyorum hem bedenen hem de ruhen hepimiz için 🌸
Öncelikle çok geçmiş olsun
Çıkartma ücreti ne ödediniz bende aynı durumdayım
 
Merhaba arkadaşlar, yıllar önce burada silikon taktırdığım yıllardaki tecrübelerimi paylaşmıştım. Şimdi de maalesef çok az rastladığımız bir konu hakkında sürecimi paylaşacağım. Herkes genelde büyütme, dikleştirme, küçültme ameliyatı hakkında yazıyor. Umarım sürecim silikonlarını çıkarmak isteyenlere yardımcı olur. Ben 2007-2008 yıllarında üniversitedeyken taktırmıştım silikonlarımı. 225 cc kas altıydı. O zamanlar çok zayıftım. Meme dokum vardı ancak küçük hissediyordum. Bir cesaret yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Yıllardır da çok şükür sorunsuz kullanıyorum. O kadar doğal, o kadar rahat ki sanki hiç yoklar gibi ancak zaman içinde aldığım kilolardan sebep memeler iyice büyüdü ve gözüme çok büyük gelir oldu. Her ne kadar doğal ve sorunsuz olsa da kendi dokusunu özledim. Yaş almakla beraber, memelerin de büyük olması daha bir olgun gösteriyor gibi hissediyorum ve bu sebeple silikonlarımı çıkarttırmaya karar verdim. Bununla ilgili çok fazla araştırma yaptım. Google’da explant before after yazarak yabancı sitelerden sonrasında nelerle karşılaşabileceğimi gördüm az çok. Kas altı implantların 20 yıl sonra çıkarıldığında bile meme yapısında çok fazla deformasyon oluşturmadığını gözlemledim. Dikleştirme yapılanlar ise genelde çok büyük memeler olup uzun süre kullananlar ve kas üstü implantlar. Ama tabii ki kişiden kişiye sonuçlar değişiyordur. Benim meme dokum zaten vardı ama kocaman da değildi öncesinde. Şimdi de silikona ve zamana bağlı olarak haliyle çok az da olsa yapısal değişiklikler oldu ama hala dik ve diri duruyor. Tek sorunum boyutlarının gözüme artık çok büyük geliyor olması. Bundan sebep silikonlarımı takan doktoruma çıkartmak için gideceğim bu kez. Deformasyon olur yazıyor Türk doktorlarının sitesinde ama yabancı sitelerdeki öncesi sonrası fotoğraflar beni cesaretlendirdi. Tüm sürecimi adım adım paylaşmak üzere konuyu açıyorum ki sıcağı sıcağına benim gibi düşüncesi olanlara fayda sağlayabileyim. Umarım özüme dönme kararım beklediğimden daha güzel sonuca ulaşır, bedensel ve ruhsal olarak kendimi iyi hissederim. Önümüzdeki hafta doktorumdan randevu aldım, Allah izin verirse görüşüp hemen sürece gireceğim. Sonrasını burada sizlerle paylaşacağım, sevgiler!

Ben 6 ay kullandım kas altı 355 cc yuvarlak protezdi. Gerginlik sol kolda güçsüzlük memede yanma ağrı şikayetiyle çıkarttırdım ve 1 ay oldu çıkarttıralım. Ağrılarım devam ediyor azalıp yoğunlaşıyor zamana bıraktım.. Benim erkek gibiydi dokum çok olmadığı için hafif meme ucu altında çukurlar oldu masaj önerdi doktorum. Hiç kafaya takmıyorum görüntüyü zamanla düzelir önemli olan sağlığım ben çok zorlandım şimdi çıkarttım kurtuldum iyileşmek için zamanla sabır etmeye çalışıyorum benim gibi sorunları olan varsa bana ulaşsın lütfen
 
Back
X