• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Extra dolap

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
Kizlar mutfak dolabim kucuk ekstra dolap koyacagim yer yok yani bir duvar bos masa koyayim diyorum uzerinede dolap yaptirayim diyorum goruntu hos olmaz hadi bana fikir verin nasil yapayim

Mutfagının fotografını eklermısın canım benımde ev sahıbı sagolsun koca mutfaga 3 göz dolap yapmıs ben mobılyalarımı atarken konsolumu mutfaga aldım da bıraz ıdare edıyor

foto yüklemeyi başaramadım.
ekleyeceğim fotoda mutfak masası mutfak tezgahının içinden çıkıyor.fotoda mutfak tezgahından çıkıyor ama sen bunu duvara dolap yaptırırsın seninkide o dolabın içinden çıkar.dolap duvara paralel düşün,dik açı ile içinden masa çıkıcak.kullandığın zaman cekeceksin,kullanmadığın zaman dolap payı kadar içeri girecek.foto ekleyebilsem daha iyi anlatabiliridm.

ne kadr solaba ihtiyacın var bilmiyorum ama ikeada gördüğüm bı tasarım var bende aynısını evıme yaptım çok hoş duruyor ıkedaki raflardan ıkı tane adık masanın ustune (mutfak dolabı ust kapak hızasına) taktık düz bir sekilde üzerinede 3 tane hasır sebet koydum ıc derınlığı oldukca genıs mutfak robotumu ve elimin altında olmasını ıstedığim ama dolaplarda çok yer kaplayan bır kac parcayı koydum bır dıger sepetıde aburcubur sepetı yaptık hem rafların bos kalan yerlerınede yapma yeşil bitkiler koydum cok hos duruyor ve kutuların ıcı kesınlıkle gozukmuyor hem kullanım alanı yaratılıyor hemde mutdak daralmamıs oluyor.:56:

foto yüklemeyi başaramadım.
ekleyeceğim fotoda mutfak masası mutfak tezgahının içinden çıkıyor.fotoda mutfak tezgahından çıkıyor ama sen bunu duvara dolap yaptırırsın seninkide o dolabın içinden çıkar.dolap duvara paralel düşün,dik açı ile içinden masa çıkıcak.kullandığın zaman cekeceksin,kullanmadığın zaman dolap payı kadar içeri girecek.foto ekleyebilsem daha iyi anlatabiliridm.

Bunuda dusundum 2 tane puf yaptiririm sandalye yerine masayi kaldirinca dolabin altina dogru yanastiririm dedim ama elimde resim falan olmayinca kafamda canlandirdigim kadariyla resmi mail adresimi versem yollayabilirmisin özelden mesaj atarim sana

ne kadr solaba ihtiyacın var bilmiyorum ama ikeada gördüğüm bı tasarım var bende aynısını evıme yaptım çok hoş duruyor ıkedaki raflardan ıkı tane adık masanın ustune (mutfak dolabı ust kapak hızasına) taktık düz bir sekilde üzerinede 3 tane hasır sebet koydum ıc derınlığı oldukca genıs mutfak robotumu ve elimin altında olmasını ıstedığim ama dolaplarda çok yer kaplayan bır kac parcayı koydum bır dıger sepetıde aburcubur sepetı yaptık hem rafların bos kalan yerlerınede yapma yeşil bitkiler koydum cok hos duruyor ve kutuların ıcı kesınlıkle gozukmuyor hem kullanım alanı yaratılıyor hemde mutdak daralmamıs oluyor.:56:

buda guzel fikir aslimda ama bana yetmez gibi ben bakliyatlarimi falan koymak istiyorum masayida kose alayim diyorum kibar bir model ariyorum yaninada dolap koysam kapinin onu olacak ama

$P1000784.webp
mutfagın resmi bu dolap bize ait değil alınacak bunun yerine masa yada ufak köşe ve bir dolap koymayı düşünüyorum

ben de duvara raf yapildiginda alandan tasarruf etmis olursunuz diye dusundum ama yetmez diyorsunuz..
ikeadaki hemnes dolap bence iyi. cekmecesiz olani daha guzel ama cekmece de lazim oluyor..

Back
X