- 10 Temmuz 2021
- 1
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yazzideno58
-
merhaba ben İzmir'de yaşıyorum. öyle bir sorunum yok ama birgün bir yakınıma gerekirse diye doktorun ismi nedir, gerekirse özelden de yazabilirsinizSanirim kalple alakalı Bi rahatsızlığınız var değil mi eğer İzmirde yaşıyorsanız çok iyi Bi doktoronerebilirim
kırkkilit otunu denedinizmi cok faydasni gordum ben ritim bozuklugu ekstrasistole birebirBende de yillardir ritim bozuklugu problemi var ve bitkjisel bir ilac kullaniyorum.Ama artik ilac da pek fayda etmiyor sanirim,vücut bagisiklik kazandi haliyle.Doktorum magnezyumu <yüksek tutmam gerektigini söylüyor
hayir denemedim.daha yeni okudum burda zaten ama Isvicre de yasiyorum,burda bulabilecegimi hic sanmiyorum :-(kırkkilit otunu denedinizmi cok faydasni gordum ben ritim bozuklugu ekstrasistole birebir
internetten arastrıp bulabilirsin bence yurt dsına kargolayan bi siteden gercekten cok faydasni gorursun bi arastrhayir denemedim.daha yeni okudum burda zaten ama Isvicre de yasiyorum,burda bulabilecegimi hic sanmiyorum :-(
ben de ilkkez duydum bunu :) ama bulunabilir internettenhayir denemedim.daha yeni okudum burda zaten ama Isvicre de yasiyorum,burda bulabilecegimi hic sanmiyorum :-(
Türkiyeye izine giden bir arkadasima ismarladim canim.umarim bende d eise yarar,hayir dualarimi alirsin.cok tsk ederiminternetten arastrıp bulabilirsin bence yurt dsına kargolayan bi siteden gercekten cok faydasni gorursun bi arastr
Insallahben inanyorum ritim bozuklugun ekstra sistolun varsa bana fayda ettiyse sanada eder kesin
Merhaba otun faydasını gördünüz mü sizdeInsallah
Merhaba nasıl oldunuz ekstralar gitti inşallah tamamenEkstrasistol belasi bir zamanlar bende de vardi. Dr oldurmez ama surundurur demisti. Dr bana beloc 25 ile baslamisti sanirim. Fakat gecmeyince kademeli olarak 100 mg a kadar cikardi. Dr, b3nim de gencligimde vardi gecti dedi. Bu sende omur boyu bile kalabilir ama gecebilir de. Bakicaz demisti.. benimki beloc 100 den sonra gecmisti. Simdi ne zaman ne kadar kullandim hatirlamiyorum ama umarim iyilesirsiniz. Cok gicik bir durum. Iyi bir kardiyologa gidi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?