Ey Bay Müstakbelim, cok beklettin, gel artik :)

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Merhabalar :)

Sizlere ne bir Sorum nede anlatacak bir Hikayem var.
Sadece icimi ufak ufak kemiren tabir-i caiz ise bir dert var.
20 Yasindayim ve 1 Ay sonra Allahin izniyle 21 olacagim.
Aksamlari Facebook'a giriyorum, bir bakayim neler olmus acaba diye.
Nedense bu aralar bir cok tanidigim sözlenmis veya nisanlanmis, yasitlarim desem daha dogru olur.
Insan resimlere bakarken, acikcasi özeniyor, acaba benim sözüm veya nisanim nasil olacak diye düsüncelere kapiliyor.
20'li yaslarin basindasin, gencsin, kader kismet diyeceksiniz biliyorum, ve bunlarin farkindayim.
Ama her nedense, insan ister istemez bir gün sözlenecegi nisanlanacagi fikre bir türlü inanamiyor.
Yada bir damat adayi olmadigi icinde böyle düsünüyor olabilirim.
Benim neyim eksik diyesim var bazen, bugüne kadar bir cok erkek tanidim, asla ciddiyete kadar sürmedi iliskilerim, her iliskim sadece bir kac ay sürmüstür.
Hele ki, bir de annemin istekleri basladi, kriterleri cok yüksek, tabikide suan evliligi düsünmüyorum üniversiteyi bitirene kadar, annem ben seni önceden uyarayim diyor, ona göre dogru düzgün insan cikar karsima diyor, Almanyada yasiyorum ama aslen Konyaliyim, damat adayi mümkünse konyali yada konya cevresinden olacakmis, kendi egitim seviyemde,yok bilmem ayni mezhepten olacakmis,soylu bir aile falan filan, yani bunaltiyor,bütün bu özellikleri birarada bulunduran birini nereden bulacagim, kimi sevecegimi bilemem ki. Hayilri bir kismet cikarsa, gerekirse Türkiyeden biriylede evlenebilirmisim, yani yanlis anlamayin, büyük konusmak istemem ama türkiyeden biriyle evlenmeyi hic düsünmedim, o insanin almanyaya adapte olma süresine katlanmak istemiyorum. Uygun görmedigi biriyle evlenmek istersem, rededecekmis beni, ne kadar ciddi bilmiyorum.
Yani ben hayatimda birini isterken, dahada baski yapiyor.
Artik dogru insan, kismetim karsima ciksin diye haykirirken, öte yandan annemin kriterleri ...
Acele etme diyeniniz olabilir, ama gercekten insan istiyor yaninda birinin olmasini ...:78:
Acaba kim diyorum icimden, merakla bekliyorum, suan nerede ne yapiyor, nasil bir ortamda, hangi sartlar altinda
tanisacagimizi cok merak ediyorum, artik gelmesini istiyorum

Son düzenleme:
Beklediğin bir şety sen onu beklediğini unuttuğun anda gerçekleşir diye bir söz vardır

sen ne kadar beklersen damat adayını o o kadar gelmez en iyisi düşünme birden çıkıverirse iyi olur..

annene gelince hemen hemen her annenin kriterleri bunun gibi şeyler ama sen kendi kriterlerini belirle bence sevdiğin değer verdiğin insan adam gibi adamsa annelerde beğenir zaten

Aynı yaslardayız canım.
Benim 5 yıllık bir iliskim var. Okulum malesef ki daha bitmedi erkek arkadasımında askerligi var.
Hem önümüzde engel olmasa bile ben bu yasımda evlenmezdim yani daha cok erken.
Zaten babamda vermezdi.
Ama keske karsıma daha gec cıksaydı diyorum.
Bazen kendimi simdiden bazı seyleri tüketmis gibi hissediyorum cünkü.
Bende özeniyorum söz, nisan vs. cok güzel ama onlar kısacık süren tatlı rüyalar ya sonrası..
Evliligi kabus diye nitelendirmiyorum tabiki yanlıs anlasılmasın,
ama suan evliligin sorumlulugunu kaldıracak yapıda, olgunlukta degilim.
Onlar nasılsa bir gün olacak allah izin verirse simdilik tatlı tatlı düsünmek yeter diyorum kendime.
Bu arada dert etme benim annem de seninkinden farklı degil memleketi sorun ederler, mal varlıgı olacak, ailemize yakısacak..
Hele babam amcamla konusurken kız kardesimle bizi göstererek bunlar mantık evliligi yapacak diyor neden? ask neymis ki gecip gidiyormus ..
Sevgilisi olan bir insan icin inan bunları duymak daha zor. :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…