Ey KK Kadinlari!!!

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
Son gunlerde bu forumda acilan konulardan ve konulara yapilan yorumlardan oldukca rahatsizim. Forumun adi bdv diye seviyesiz veya gereksiz, sirf dostlar alisveriste gorsun hesabi, konu acmis olmak icin konu acmak neyin nesidir anlamis degilim.

Son zamanlarin fenomen konusu, gaz. Yahu bize ne esiniz gazmansa? Yahu bize ne kayinpederiniz 3 sene once tuvalette gaz cikardiysa ve siz bunu yan odada duyduysaniz? Yahu bize ne esinizin gazindan dolayi bir gece zehirlenmenize ramak kaldiysa? Yahu bize ne sevgiliniz parmagini cektirip gaz cikariyorsa? Biz bu ve benzeri tiksindirici gaz hikayelerinizi dinlemek zorunda miyiz? Biraz edep yahu. Birazcik edep.

Bir de her konuyu dinle bagdastirmak kimin haddine? Kendinize gelin lutfen.

Oturan yerlerinde sivilce çıksa konu açacaklar var. Belki de açılmıştır daha önceden :) ama sizi bağlamıyorsa okumak zorunda değilsiniz.

Aman gerçekten aynı konular tekrarı gibi açılıyor kaç gündür
Heralde çok yorum alınca dur bende açıyım mı deniyor nedir

En iyisi es geçmek ben öyle yapıyorum :cool:

site sahibi memnundur.... ve o memnun olduğu sürece site ayakta duracaktır... sonuçta adsense denen bi şey var yani...

Belki haklisiniz fakat, siz de şu an aynisini yapıyorsunuz. Vaktiniz çok ve polemik oluşturacak bir konu açmak gelmiş sanki aklınıza. Okumak istemediğiniz konulari okumazsiniz olur biter. Yoneticisi misiniz buranin.. cok komik geldi konunuz:)))

Valla bana da acilmasi cok sacma gelen konular oluyor, kime olmaz ki? Ama bahsettiginiz konularin birini bile bilmiyorum. Konu okumak konusunda secici davranirsaniz sorun kalmaz. Her konuya girmeyiverin.

Rahatsızsanız okumayın. Sahsen ben bu konuyu daha gereksız buldum:) en azından dıgerlerı bır konu burda anlamlı bır amac yok . Elestırel konulardan hıııccc haz etmıyorum.. Dedıgınız gıbı burası bdv ..

Rahatsız oluyorsanız okumayın geçin başka konuya. Bu kadar abartılacak bir şey yok bence.
Sitede en fazla 5 tane osuruk konusu açılacak diye bir kural mı var ?

bı de artık konusu ustte görunsun dıye konu sahıplerının teker teker alakaya maydanoz tek cumlelık yorumları ya da sadece nokta virgul koymaları basladı komık bence:KK70::KK70:

Peki siz bunu niye dert edindiniz? Binlerce kullanıcıdan birisiniz, site admini gibi bir tavra bürünüp azarlarcasına yazmanız biraz abes olmuş. Kimseden imtiyazlı değilseniz karışmaya hakkınız yok, kib'leyin geçin. "Yetkililer" gerekeni yapar...

Anlasilan su ki benim rahatsiz oldugum konular kimseyi rahatsiz etmemis. Acaba bu konulari arkadas arasinda da konusuyor musunuz? Yoksa bu klavye ekstra bir ozgurluk mu sagliyor? :)

Peki siz bunu niye dert edindiniz? Binlerce kullanıcıdan birisiniz, site admini gibi bir tavra bürünüp azarlarcasına yazmanız biraz abes olmuş. Kimseden imtiyazlı değilseniz karışmaya hakkınız yok, kib'leyin geçin. "Yetkililer" gerekeni yapar...

Azarlamak mi? Pes!

Back
X