Yok ben gecıkme yaşamıyorum regli iken yumurtluyorum diyorum ya 2 ay önce reglime 10 gün varken 736 çıktım yanı regli iken başında gebelık oluşmuş :/ veya geç döllenme olmuş ama dış gebelık ıle sonuçlandı ben apandost ağrısı ile gitttim su an elimde ben görüyorum ekranı iyice aydınlık yaparsan çok silik görünüşün flaş ile cektım net çıkmıyor çünkü cıplak gözle daha iyi ama bakalım yarın ne çıkacak sen gebemısın yoksa gebe kalmak ıstıyormusun ? Benım gibi isteyenlerle takıp etmek ıstıyorum bende :)Regline kac gun var? Ben goremedim ama gecikme varsa kan verebilirsin.
Rahim de 19 mm kalınlaşmış :/Regline kac gun var? Ben goremedim ama gecikme varsa kan verebilirsin.
Aa cok cok gecmis olsun. O zaman boyle takip et tabi. Ben de 6 ay once erken haftalarda dusuk yasadim. Fiziksel sıkıntı olmadı ama mentali toparlamam biraz zaman aldi. Bu aralar gene gaza geldim bakalim nasipte varsaYok ben gecıkme yaşamıyorum regli iken yumurtluyorum diyorum ya 2 ay önce reglime 10 gün varken 736 çıktım yanı regli iken başında gebelık oluşmuş :/ veya geç döllenme olmuş ama dış gebelık ıle sonuçlandı ben apandost ağrısı ile gitttim su an elimde ben görüyorum ekranı iyice aydınlık yaparsan çok silik görünüşün flaş ile cektım net çıkmıyor çünkü cıplak gözle daha iyi ama bakalım yarın ne çıkacak sen gebemısın yoksa gebe kalmak ıstıyormusun ? Benım gibi isteyenlerle takıp etmek ıstıyorum bende :)
Gel gel bu mental bız adam akıllı gebe kalana kdr duzelmıcrk zaman kaybetmeye gerek yok :) bu ay denıyormusunuz? Ne zaman test yapacaksın ?Aa cok cok gecmis olsun. O zaman boyle takip et tabi. Ben de 6 ay once erken haftalarda dusuk yasadim. Fiziksel sıkıntı olmadı ama mentali toparlamam biraz zaman aldi. Bu aralar gene gaza geldim bakalim nasipte varsa
Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim baya degerlendirdik. Regle 4 gunum var ama baya regl belirtilerim basladi o yuzden test yapasim yok.Gel gel bu mental bız adam akıllı gebe kalana kdr duzelmıcrk zaman kaybetmeye gerek yok :) bu ay denıyormusunuz? Ne zaman test yapacaksın ?
Evet gebe olduğumu öğrendim 3.000 beta olunca kanamam başladı zaten ama ben yine de bekledim 7.000 kdr sonra mecbur tüpüm alındı ölüyordum . 3. Dakika da böle oldu idrarımı damlattım pembeleşti komple sonra beyazlaştı ve böyle oldu kuruma çizgisi yaklaşık yarım saat bı saate cıkabılır die düşünüyorum ama testte hatalı olabılır tabi yarın sabah görücez2. Test silik anda kuruma yada kimyasal da olabilir. Yine takibe devam et.
Dış gebelik de kanana olabiliyor. Muhtemelen ay değil o kanama olmuştur o dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?