• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylul 2012 de transfer yapanlar gelin yola beraber devam edelim

Ozlemlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
179
0
26
İzmir
Slm kızlar eylul 27 de 2 embriyo transfer yapıldı 12 gün sonunda kan tahlilim 63 çıktı 15 gün 298 Pazartesi tekrar gidicem Dr aynı durumda olan arkadaslar bu zorlu ve mutlu donemde birimize anlatacağımız cok seyler olabilir bebislerimizle birlikte yola devam etmeye ne dersiniz

Canm bende eylulde basladim tupe.ama transferim ekimde oldu.sana kacinci gun embriyosu transferi oldu.kac hucreliydi.biraz bilgi vereblilirmisin.

Canim benim 3 günüydü 8 hücreliydi ne zaman gitcen canim sen kan tahliline ? Senin kaçıncı günüydü ve kactane transfer oldu kaçıncı denemen inşallah hayırlısı canim tutunmuslardir sana bütün kalbinle buna İnan hiç olumsuz düşünme canim 😍😍

Canim benim 3 günüydü 8 hücreliydi ne zaman gitcen canim sen kan tahliline ? Senin kaçıncı günüydü ve kactane transfer oldu kaçıncı denemen inşallah hayırlısı canim tutunmuslardir sana bütün kalbinle buna İnan hiç olumsuz düşünme canim 

Benimde 3.gun ama 4hucreliydi.iyi kalite degilmis.drum olumlu konusmadi.b.test tarihim 22ekim .hayirlisi artik.ama hic belirtide yok.

Benimde 3.gun ama 4hucreliydi.iyi kalite degilmis.drum olumlu konusmadi.b.test tarihim 22ekim .hayirlisi artik.ama hic belirtide yok.

Canim benim sakın karamsar olma dinlen ananas ye günde 1 dilim tutumasini sağlıyor embriyonun ilk 5-6 gün Yemen gerekiyor kaçıncı denemendi

Evet canm ananas yiyorum hergun.ahhh ahhh neler yemedimki..bu benm 2.tupum.ins son olur.rabbim seninde evladini kucagina almayi nasip edrr ins.dikkat et kendine;))))

Evet canm ananas yiyorum hergun.ahhh ahhh neler yemedimki..bu benm 2.tupum.ins son olur.rabbim seninde evladini kucagina almayi nasip edrr ins.dikkat et kendine;))))

Âmin canim inşallah seninde son olur bu inşallah sende pozitif haberlerini alırsın canim benim 😍😍

Back
X