Arkadaşımm napıyosun sesin çıkmıyo,deniz yavruşu nasıl sarılıgı geçtimi iycene? İştahın nasıl kız benim pek yok yiyesim nedense,sütúmde iycene azaldı günde 2 3 kere sagıyorum bi ögün anca çıkıyo.Emmiyoda 3 gündür suratını bi buruştuyoki sorma aglamada cabası.agladım sinirimden dün gece

benim kanama komple geçti gelmiyo
Selam arkadasım iyiyim evet Ara ara girdim ama cvp yazmaya fırsat olmadı gündüzleri hıc bisi yapamıyorum hep denizle uyumuyo da öyle pek fazla senin ki nasıl ? Biz geceleri eskiye nazaran daha ıyı gibiyiz maşallah ama tabı 3-5 kez kalkiyo yine gece.. Sarilikla ilgili cok şkr atlattık sanırım bi sıkıntı yok valla iştih konusu bendede aynı zaten apar topar yiyorum benimki ağlıyor,,canım sütunun azalmasına üzüldüm ama yapcak bisi yok cnm bende doymuyor diye üzülüyorum ama napalım mamayla beslenen o kadar cok bebk var ki yeterki ıyı olsunlar tatlım gerisi bos.. Bende bi kez mama verdim bu hafta ama ctesi gunu büyük gunümüz bakalım Dr be dıcek birde başka cocuk Dr araştırıyorum izmirde bi başka Dr a da danışıp oba göre mamaya başlamak istiyorum çevremde arkadaslar acele etme diyorlar hayırlısı artık
Z
Canım ağlama üzülme morallerimiz haliyle bozuk yorgunluk stres cabası bende aynı sekilde bitkin hissediyorum bide bu sütun yetmeyisi olasılığını dusundukce daha cok kötü oluyorum
Haftaya kısmette bebek mevlidini yapicaZ evde bende sacımı boyatcam evde kuafre gitmeye fırsatım yok ama kararsızım rofleye devam ki etsem yoksa kendi koyu kestane rengime mı geçsem bıraz bana moral olucak biliyorum
Benim kanama halen devam az geliyo ama geliyo iste pöffff geçse birşeyde rhatlasam valla
Haftaya mev
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi