Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide yanması ve bulantıyla geçiyor günlerim![]()
5+6 günlük teyzesikaç haftalıksın canımm
5+6 günlük teyzesi![]()
tabiki geçen cumartesi göründü benimki rahat görünüyor hemde sıkıntı yapma rahat ol :)ayy çok güzel :) Benim adet tarihime göre 4+7 yiz bugun. Cuma gunu 5+1 olucaz kese görünür mü tatlım. SeNİN Kİ GÖRUNDU MÜÜ
Selam kızlar Allah nasip ederse bende eylül annesi olmaya adayım![]()
tabiki geçen cumartesi göründü benimki rahat görünüyor hemde sıkıntı yapma rahat ol :)
Merhaba kızlar... Benimde henüz yeni bir oğlum var 7 yaşında. Ankara da yaşıyorum.
Hadi inşallahay inşallahh canım normalde bugun randevum vardı da görunmez dediler bende cuma ya erteledim1 gunde 1 gundur
![]()
Merhaba canım kaç haftalıksın :) Benim de 2.5 yaşını geçen bir oğlum var .zonguldakta yaşıyorummm :)
Daha çok yeni canım 4+4 :) senin ne kadarlık. Oğlunu Allah bağışlasın bebeğinide sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Tabiki ama önceden daha çok 3 4 gündür azaldı mide bulantısı başladı artık göğüslerde hassasiyet devam ediyor zaten :) ağrılar normal :)Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii