Eylül 2017 anneleriii..:)

ayy çok güzel :) Benim adet tarihime göre 4+7 yiz bugun. Cuma gunu 5+1 olucaz kese görünür mü tatlım. SeNİN Kİ GÖRUNDU MÜÜ
tabiki geçen cumartesi göründü benimki rahat görünüyor hemde sıkıntı yapma rahat ol :)

Merhaba kızlar... Benimde henüz yeni bir oğlum var 7 yaşında. Ankara da yaşıyorum.

Merhaba canım kaç haftalıksın :) Benim de 2.5 yaşını geçen bir oğlum var .zonguldakta yaşıyorummm :)

Daha çok yeni canım 4+4 :) senin ne kadarlık. Oğlunu Allah bağışlasın bebeğinide sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii

Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii
Tabiki ama önceden daha çok 3 4 gündür azaldı mide bulantısı başladı artık göğüslerde hassasiyet devam ediyor zaten :) ağrılar normal :)

Benimde gögüslerim büyüdü, test yaptırmadan önce ordan anladık zaten hamile oldugumu :) ilk oglumdada öyle oldu belirtim. Şimdilik halsızlık ve uyku hali var,miğdem normal, bakalım bana ne zaman gelicek :)

Benim göğüslerde sadece hafif sızı var, şişme yok damarlar falan var. Mide bulantısı aç karna hafif var.

Back
X