Eylül 2017 anneleriii..:)

Selam kızlar ben 20+0 Haftalık hamileyim. Cinsiyetimiz kız :)
Bir haftadır kızımın hareketlerini çok sık ve net hissediyordum ama dün gece 8 den bu yana hiç bir şey hissedemiyorum. Endişelendim. Benim gibi bir tecrübesi olan varsa paylaşır mısınız. Hemen endişelenmeli miyim ??

Selam kızlar ben 20+0 Haftalık hamileyim. Cinsiyetimiz kız :)
Bir haftadır kızımın hareketlerini çok sık ve net hissediyordum ama dün gece 8 den bu yana hiç bir şey hissedemiyorum. Endişelendim. Benim gibi bir tecrübesi olan varsa paylaşır mısınız. Hemen endişelenmeli miyim ??
Bende gün için de bazen hiç hissetmiyorum bazen de çok ufak dokunuyor :) o zaman rahatlıyorum. Hareketlerini saymak için doktorum daha erken demisti

Bende gün için de bazen hiç hissetmiyorum bazen de çok ufak dokunuyor :) o zaman rahatlıyorum. Hareketlerini saymak için doktorum daha erken demişti
Cevabınız için teşekkür ederim...
Çok net ve yoğun hissederken böyle hiç bir şey hissetmemek baya endişelendirdi. Doktora sordum cevap bekliyorum :(

Doktor daha dönüş yapmadi. Daha iki gün önce renkli dopler e girdim. Şimdi kafama göre de hastaneye gidemiyorum :KK43: Merakla haber bekliyorum. Siz kaç gündür hissetmiyorsunuz?
bugün oldu bende ben tedirgin oldukça oda kaçıyormu ne anlamadım ki çikolata yedim içimde bi hoşluk 0ldu sanırım döndü tam bilmiyorum.

bugün oldu bende ben tedirgin oldukça oda kaçıyormu ne anlamadım ki çikolata yedim içimde bi hoşluk 0ldu sanırım döndü tam bilmiyorum.
Bende yedim çikolata sabah :) ama bir değişiklik olmadı malesef... Kafama takdıkça daha çok kramp oluyor gibi hissediyorum

Ben. De iki gün önce normalde sabahları hissediyordum pit pit vurmala ri göbeğimin çok altın da sonra iki gün önce hiç bi vurma felan olmadı akşama kadar bekledim ne tatlılar yedim ama banamisin demedi akşam geç vakit iyi geceler tekmesi atti :) içini ferah tut rahat bi şekilde duruyordu belki senin hissedemeyeceğin L lawyeraltay

Ben. De iki gün önce normalde sabahları hissediyordum pit pit vurmala ri göbeğimin çok altın da sonra iki gün önce hiç bi vurma felan olmadı akşama kadar bekledim ne tatlılar yedim ama banamisin demedi akşam geç vakit iyi geceler tekmesi atti :) içini ferah tut rahat bi şekilde duruyordu belki senin hissedemeyeceğin L lawyeraltay
Doktora geldik çok şükür çok iyi. Kendi kıpır kıpır ama ben hissedemedim. Çok endişelendim ama çok şükür bir şey yok. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Çok teşekkür ederim desteğinize I isaretkiz ve ervanazlim ervanazlim :)

Doktora geldik çok şükür çok iyi. Kendi kıpır kıpır ama ben hissedemedim. Çok endişelendim ama çok şükür bir şey yok. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Çok teşekkür ederim desteğinize I isaretkiz ve ervanazlim ervanazlim :)
Bende çok takıyorum 1.5 yıl sonra geldi meleğim insan endişeleniyor ister istemez içinin rahatlaması na sevindim :) çarşamba günü göreceğiz inşallah bizde

Arkadaşlar merhaba;
Acibadem sigorta güvencesi ile yatarak&ayakta tedavi teminati hakkında sizleri bilgilendirebilirim.
Çok cazip fiyatlarla 2-8 eşit taksit aralığında sizleri ACIBADEM SAGLIK SİGORTASI KAPSAMINA ALABİLİYORUZ.
Detaylı bilgi almak isterseniz hem mail hemde numaramızdan ulaşabılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X