Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olduğunu varsayarak yazıyorumBebeğiniz kaç gram ne yiyosunuz bebeğiniz için
hamile olduğunu varsayarak yazıyorum
biraz evhamlı bir annesin, sanırım ilk bebeğin olmalıvalla bence senin bir hastalığın yoksa(hamilelikten önce varolan)
günlük yaşantını olumsuz yönde etkileyen herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorsan boşu boşuna
hiç bir şeyi kafana takma hem senin hemde bebeğinin sağlığı için ,
biz yetişkinlerin bile kilosu, boyu vs birbirini tutmuyorsa anne karnındaki bebeklerin aynı ölçülerde olmasını beklememeliyiz
ben 3. ye hamileyim 2 kez doktora gittim çok şükür bir prolem yok bir de doğuma yakın gideceğim
ne kilosunu nede boyunu hatta cinsiyetinide sormayacaktım ama eşim merak ediyordu onun için öğrendik
herşeyi doğal sürece bırakıp hamileliğin keyfini çıkarıyorumsanada tavsiye ediyorum
benımkı 600 gr 30 cm teyzesicnm sigara içme ya....bılıyorum kullanmayanlar için bırak demesı kolay ama içme yazık gunah yavruna
bende süt içemıyorum[/QUOTE
Çok zor bırakmak ince sigara içiorum nikotın 1 mg olan alışmaya çalışıorum herşeye 4d ultrasona gittim bugun 24 haftalık 30 cm benimde 603 gram bol bol yoğurt yiorum bide somon balığı yapıorum kendime fırında yada dardanel ton yiorum zeki olmaı için :)
benım gecen haftaydı bu olçumler. çok şukur ıkımızınde maşallahı var
balık sevıyorum bende ama süt ve kırmızı et sevmıyorum. gunde bır fıncan nescafe içiyorum.dr sorun olmaz dedı.
bızler çok pinpirikliyiz ben nescafe zararlı olurmu dıyorum annem dıyor kı "6 doğum yaptım 6sındada sıgara ıctım sorun oldu mu "dıyosankı matah bırşeymış gıbı anlatıyo bıde
benımde 4.dr cnmtavsıye uzerıne bunda karar kıldım
balığı sadece kızartma olarak sevıyorum
kızartmanın herşeyını sevıyorumzaten on kıloyu geckın aldım şimdiden
![]()
ben evlendığımde 63-64 dum. uzun boylu olduğumdan ıyıydım ama hamıle kalmadan once aldım bı 7-8 kılo. hamıle kaldığımdan berıde 10 kılo aldım. takmamaya calışıyorum ama ınsan uzuluyo
Benim bebik 703 gram olmuş.
Yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm.
Ben ne balık yiyorum ne almam gereken hapları alıyorum.
Gayet sağlıksız yağlı şeyler bile yiyorum kendime de çok kızıyorum.
İnş bebeğin zekası geri olmaz(((
Benim bebik 703 gram olmuş.
Yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm.
Ben ne balık yiyorum ne almam gereken hapları alıyorum.
Gayet sağlıksız yağlı şeyler bile yiyorum kendime de çok kızıyorum.
İnş bebeğin zekası geri olmaz(((
Bebeğiniz kaç gram ne yiyosunuz bebeğiniz için
Bebeğim 24+1 günlükken 750 gr , boyu 31 cm
Meyve bol yiyorum, doktorum sadece demir hapı (içinde folik asitte var) birde hamilelere özel balık yağı hapı verdi. Multi vitamin kullanmadım hiç. Yumurta,süt,salata,meyve klasik hergün yiyorum.