Eylül Anneleri ! Bebeğiniz kaç gram ?

Bebeğim 24+1 günlükken 750 gr , boyu 31 cm

Meyve bol yiyorum, doktorum sadece demir hapı (içinde folik asitte var) birde hamilelere özel balık yağı hapı verdi. Multi vitamin kullanmadım hiç. Yumurta,süt,salata,meyve klasik hergün yiyorum.

İçtiğin hapın ismi ne ve balık yağının

Bundan sonra dikkat et ve necen almıosun çalışıyormusun yada sevmiyormusun

Benim 20. haftaya kadar hep bulantım oldu.
Hapı ağzıma götürdüğüm an öğürmeye başlıyordum
Heralde artık psikolojik olarak hapı görünce de midem bulanmaya başladı.

canım ben senden beterim inan hem kızıyorum kendime hem önüne geçemiyorum benimde bebeğim 24+1 742 gr dı bide ben aşırı kilo aldım 81,5 ile hamile kaldım geçen hafta tam 96,3 kiloydum bugünde gebelik şekerim çıktı rabbim yardımcımız olsun diyetisyene başlıycam inşallah düzelirim inş sen de düzelirsin :nazar:

ben de 58 kilo ile başladım şu an 70in üzerindeyim. Üstelik herkes asıl kiloyu bundan sonra alacağımı söylüyor.

diyetisyeni ben de düşündüm belki para verirsem kendime hakim olabilirim =))
sen nerde oturuyorsun? hangi hastaneye hangi diyetisyene gideceksin canım?

ben de 58 kilo ile başladım şu an 70in üzerindeyim. Üstelik herkes asıl kiloyu bundan sonra alacağımı söylüyor.

diyetisyeni ben de düşündüm belki para verirsem kendime hakim olabilirim =))
sen nerde oturuyorsun? hangi hastaneye hangi diyetisyene gideceksin canım?

canım ben avcılarda özel Anadolu hastanesine gidiyorum artı devlettede gidiyorum fatihte bezmialem hast gidiorum şeker çıkmasa ben asla gitmezdim diyetisyene :))) diyetisyene de bezmialem de uzman dr nazlı acara gittim muayene 25tl ayda iki defa gidiyosun biri muayene diğeri kontrol uygun fiyatı dışarıya göre neyse ben gittim bana diyet listesi verdi ama ben uygulayamadım tam anlamıyla eğer iraden varsa git derim yoksa boşuna para harcama pastaları börekleri görünce insan o parayı düşünmüyor bile :9::9::9::9:

Back
X