- 5 Eylül 2010
- 143
- 33
- 98
- Konu Sahibi mssteacher
Evet sevgili anneler doktorlarınız Bebeğinizin kilosu ultrasonda kaç kg bekleniyordu bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ne kadar sapma oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah :) benim bebeğimin kilosu şu an 2400-500 civarı inşallah beklediğimizden daha fazla gelir bizimdeSezeryana girmeden hemen once 3360 çıktı usg de. 3765 doğdu. Usg de +-450 yaziyordu.
İnşallah canim bol bol kirmizi et tüket cok faydali bizimde kilomuz düşüktü preeklemsiden dolayi ama kırmızı et tüketmeye agirlik verince hemen toparladı.Maşallah maşallah :) benim bebeğimin kilosu şu an 2400-500 civarı inşallah beklediğimizden daha fazla gelir bizimde
Kaç haftalıkken doğum yaptnız ve normal mi oldu?En son usg de 3800 dedi 4 gün sonra doğurdum 4 kilo doğdu.yanılma payı pek olmadi yani.
39+3 te dogum yaptim dört kilo dogdu.epiduralle normal dogum yaptim.Kaç haftalıkken doğum yaptnız ve normal mi oldu?
maaşallah size Allahım bizlere de nasip eder inşallah..36+0da 3500gram bebeğimiz çok tombul dedi doktorumuz ama erken doğum sezeryan gibi şeyler söylemedi.. ben çok fazla istiyorum normal doğum ama tabiki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da herşeye razıyım.. hayırlısı olsun inşallah..39+3 te dogum yaptim dört kilo dogdu.epiduralle normal dogum yaptim.
39+3 te dogum yaptim dört kilo dogdu.epiduralle normal dogum yaptim.
.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsizıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.Hayırlı olsun canım.. Huzurla, sağlıkla buyutun yavrunuzu.. Epidural ile normal doğumun nasıl geçti canım. Biraz anlatabilir misin
.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsizıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.
cevaplarsaniz sevinirim ilk dogummuydu ???? benimde bebek 4 kg civari ilk dogumum olcak o yuzden merak ettim38+0 da 4000 di 38+5 de 4050 gr dogdu
Evet ilk doğumcevaplarsaniz sevinirim ilk dogummuydu ???? benimde bebek 4 kg civari ilk dogumum olcak o yuzden merak ettim