Eylül anneleri Bebeğinizin kilosu ultrasonda kaçtı bebek kaç kilo Doğdu?

mssteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
143
33
98
Evet sevgili anneler doktorlarınız Bebeğinizin kilosu ultrasonda kaç kg bekleniyordu bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ne kadar sapma oldu?

Maşallah maşallah :) benim bebeğimin kilosu şu an 2400-500 civarı inşallah beklediğimizden daha fazla gelir bizimde
İnşallah canim bol bol kirmizi et tüket cok faydali bizimde kilomuz düşüktü preeklemsiden dolayi ama kırmızı et tüketmeye agirlik verince hemen toparladı.

Bizim doğumdan 1 gece önce USG de 3450 çıktı 3220 doğdu hastaneden çıkarken 3050 ye düştü 5 günlükken 2930 a düştü sonra almaya başladı 14 günlükki ancak doğum kilosuna ulaştı hastanede ısrarla mama vermeyin dediler ama keşke dinlemeseydim süt yetersiz kaldığı için sarılığı arttı 6 günlük ken fototerapi gördük 1 gece neyseki sonra mama takviyesi yaptım çok şükür atlattik

Ultrasonun illaki yanılma Payı vardır, benim bebeğim için bi Dr 2600 dedi bi diğeri 2400 inşallah en alt Sınırı söylüyodurda beklediğimizden daha kilolu gelir

En son usg de 3800 dedi 4 gün sonra doğurdum 4 kilo doğdu.yanılma payı pek olmadi yani.

39+3 te dogum yaptim dört kilo dogdu.epiduralle normal dogum yaptim.
maaşallah size Allahım bizlere de nasip eder inşallah..36+0da 3500gram bebeğimiz çok tombul dedi doktorumuz ama erken doğum sezeryan gibi şeyler söylemedi.. ben çok fazla istiyorum normal doğum ama tabiki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da herşeye razıyım.. hayırlısı olsun inşallah..

Hayırlı olsun canım.. Huzurla, sağlıkla buyutun yavrunuzu.. Epidural ile normal doğumun nasıl geçti canım. Biraz anlatabilir misin
.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsizıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.

.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsizıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.

Himm.. Ya ben doğumdan korkuyorum. Tamam bebis içimde elbet bir şekilde çıkacak.. Ben normal. Doğumu psikolojik olarak yapacagima inanmıyorum. Genel anestezi istemiyorum. Ya epidural sezeryan yada epidural normal.. Drumda normal doğumdan yana konuştu.. Bilemiyorum.. Stres yapmak istemiyorum da

Kizima doktor net olarak en son 3100 demisti sonraki hafta gittigimde yatis yapacakti bakti ve 3 3500 arasi dogar dedi. Kizim 3390 dogdu şükür

Kizima doktor net olarak en son 3100 demisti sonraki hafta gittigimde yatis yapacakti bakti ve 3 3500 arasi dogar dedi. Kizim 3390 dogdu şükür

Back
X