- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
kızlarrrr unuttuk iyice birbirimizi son durumlarınız ne bebişlerin kilosu ne en sonki kontroldeee 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım eylül 23 Allah izin verirse sizEyluldemi dogum yapacaksiniz sizde
Bende eylul 19 Allah izin verirse ama kiz erken gelir diyo herkez :)evet canım eylül 23 Allah izin verirse siz
hiç belli olmaz banada oğluşum için erken gelir dşiyolarBende eylul 19 Allah izin verirse ama kiz erken gelir diyo herkez :)
Suanda 1750 gram az kaldi kucagimiza almamiza benim umut isigim karanlik dunyami aydinlatan seyhiç belli olmaz banada oğluşum için erken gelir dşiyolarsağlıkla doğsunlarda valla bi kaç gün geç erken farketmez ya şuan kaç kilo kızın
oyy oyy benimkide 1550 kg şuan sen kaç haftalıksınSuanda 1750 gram az kaldi kucagimiza almamiza benim umut isigim karanlik dunyami aydinlatan sey
31 canim senoyy oyy benimkide 1550 kg şuan sen kaç haftalıksın
aa evet sende 31 haftaliksin31 canim sen
Canim ilk aylarda oyle banada oyle demislerdi korkutmuslardi hic kulak asma sonradan hizla kilo aliyolarYa kızlar ben 21 haftalık hamileyim bebeğim su an 370 gram sizce ayına gore normal mi yoksa zayıf mi
[QUOTE="123casper, postCanim ilk aylarda oyle banada oyle demislerdi korkutmuslardi hic kulak asma sonradan hizla kilo aliyolar
Aynen bendeee suanda 66 kiloyum baya aldim ama kizim icin deger boyum uzun olunca gostermiyorum zaten ama bu ay ben sadece 300 gram almisim ben almamisim bebegim almis eger seker sorunun yoksa muz ye muz bebege kilo yapiyo bende hamile.sayfasi var orda okumustum nette ve hep yedim.gercektende dogruymus ara ogunlerde muz yiyebilirsin abartmamak sartiyla[QUOTE="123casper, post
Peki canım sen kaç kiloydun i zamanlar ben hamileliği 53 kilo ile başladım su an 63olmusimdur
aynen canım aynı haftalığızzaa evet sende 31 haftaliksin
yo canım gayet iyi ben ramazandn önce gtmiştm en son 730 grmdı bugün gttm 1550 oldu 1 buçuk ayda anca son zamanarda alcak zatenYa kızlar ben 21 haftalık hamileyim bebeğim su an 370 gram sizce ayına gore normal mi yoksa zayıf mi
Tabiii ceviz ve yumartayi eksik etmeyin zaten en basta geliyo onlarAma ben meyve yedim mi karnim sisiyor sanki patlayacak süt iciyorum sabahları fındık ceviz yumurta yiyorum yoğurt yiyorum
Öyle diyorlar canım.ama insan yine de endişeleniyoryo canım gayet iyi ben ramazandn önce gtmiştm en son 730 grmdı bugün gttm 1550 oldu 1 buçuk ayda anca son zamanarda alcak zaten
baya almıişsın kilo aslıunda bence ben 31 haftalığım 8 kilo aldım bence biraz dikkat et canım[QUOTE="123casper, post
Peki canım sen kaç kiloydun i zamanlar ben hamileliği 53 kilo ile başladım su an 63olmusimdur
Ama muz yiyeceğim onuda ihmal etmeyeceğimTabiii ceviz ve yumartayi eksik etmeyin zaten en basta geliyo onlar