- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
bademide unutmayın bebeğin cildinide güzelleştirir ayrıcaTabiii ceviz ve yumartayi eksik etmeyin zaten en basta geliyo onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bademide unutmayın bebeğin cildinide güzelleştirir ayrıcaTabiii ceviz ve yumartayi eksik etmeyin zaten en basta geliyo onlar
yok yok canım için rahat olsun 25 haftadan sonra bulgur pilavı bol ye kilo yapıyor denedm ve olduÖyle diyorlar canım.ama insan yine de endişeleniyor
Yemek çok yiyorum ama duymuyorum diğer turlu tek.kendim.olsam aramam ama böyle olunca diyorum.bebegim aç kalır ve bende yorgun duauyorumbaya almıişsın kilo aslıunda bence ben 31 haftalığım 8 kilo aldım bence biraz dikkat et canım
o zaman ye canım ekmek şeker kes en azından geriini götürrYemek çok yiyorum ama duymuyorum diğer turlu tek.kendim.olsam aramam ama böyle olunca diyorum.bebegim aç kalır ve bende yorgun duauyorum
Evett ben cig bademi cok tuketiyorum seviyorumda zaten somon baligida oyle cok faydalibademide unutmayın bebeğin cildinide güzelleştirir ayrıca
aynen canım bol bol ye onlardanEvett ben cig bademi cok tuketiyorum seviyorumda zaten somon baligida oyle cok faydali
Boll boll su tuketimi yapmamiz lazim bizim ozellikle bu aylarda dogumunu nasil yapmayi dusunuyorsun pekiaynen canım bol bol ye onlardan
Onu duydum.canim mercimek de kilo yapiyormusyok yok canım için rahat olsun 25 haftadan sonra bulgur pilavı bol ye kilo yapıyor denedm ve oldu![]()
nasip olursa normal canım şuanlık bi engel yok ama sanırım 1 ay sonraki kontrolde doktorum bişiler diyebilirBoll boll su tuketimi yapmamiz lazim bizim ozellikle bu aylarda dogumunu nasil yapmayi dusunuyorsun peki
aynen canım bu aralar iyi bakmamız lazımOnu duydum.canim mercimek de kilo yapiyormus
ben şimdi 21. haftamda gittiğim sonuçlara baktım sizin için 414 gr yazıyor gayet normal .. zaten makinalardanda biraz gr sapması olabiliyormuşYa kızlar ben 21 haftalık hamileyim bebeğim su an 370 gram sizce ayına gore normal mi yoksa zayıf mi
:) selam benimde 2 ekim doğum diyor :) aynen 37 de geliyormuş kızlar :) yani bayramdan bir iki gün sonra doğururuz bence :)Mrb kızlar ben de 33. Haftamdayim geçen pazartesi gitmiştim Dr a kilosu 2056 ymis Bebeğimin 3 ekim diyor doğuma ama kız bebek erken gelirmiş inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin allah.