eylül anneleri regl olan varmı.....

aynenn bende olmadım henüz normal olduğu söyleniyor 1 sene sürebiliyor sanırım..emzirmeyle alakalı sanırım..

Ben de adet olmadım bence de sorun yok, sürekli emziriyorum cünkü. Ben de göbeğimi ona bağlıyorum, adet olmadan önce de karnım siserdi hep.

ben adet oldum ama göbegim hala 3-4 aylık hamile gibi...regl olcam zaman daha da şişiyo...

bende kasımdan beri sürekli adet oluryorum fakat aralıktan snrakı adetim 40 gun snra geldı 27 ocakta suabtta gene 27sındeyde geldı baya korkmustum on gun gecıkınce :) normalmı bole duzensızlıkler acaba

Ay bende regl olmadım henüz yahu ve deli gibi gobegim var..Hatta dogumdan çıktıgım kilo ile aynıyım o kadar emziriyorum ama gitmiyo şu deli kilolar bi türlü

bende kasımdan beri sürekli adet oluryorum fakat aralıktan snrakı adetim 40 gun snra geldı 27 ocakta suabtta gene 27sındeyde geldı baya korkmustum on gun gecıkınce :) normalmı bole duzensızlıkler acaba

Ben normal olduğunu okumuştum internette. Doğumdan sonraki aylarda hormonal düzensizlikler oluyormus. Kilo verememizin sebebi de bu olabilir. Nasıl menapozdan sonra kadınlar kolay kilo veremiyorsa biz de bu düzensizlikler nedeniyle kilo veremiyoruz. Ama yaza gececeğine inanıyorum.

ah canım yüreğime su serptin valla..her ay yürek kalkıntısı :) umarım düzene girer dediğin gibi

Ben de Kasım dan bu yana düzenli regl oluyorum. Ama hala göbeğim var. Gerçi önceki kadar değil ama sıfırlanmadı hala.

bende doğumdan hemen sonra adet görenlerdenim 5 kez adet oldum kızım şu an 6 aylık ama 6 adetim daha gelmedi bekliyorum gecikti ama

Son düzenleme:
mrhaba eylül anneleri
ben aralıkta doğum yatım hala regli olmadım
test yapmaya korkuyorum ama hala olmayanlar varmış
içime su serpildi valla
ama göbeğim 5 aylık gibi
gören doğum yaptığıma inanmıyo
regli olunca iner die umut ediyorum
regli olanlar göbek indimi acep

bende doğumdan sonra hiç adet olmadım, aynen göbek bende de var, herkesde aynı şeyler olduğuna göre gayet normal şeyler bunlar desenee

bende hamilelikten şüphelendim, korka korka test yaptım, şükürler olsun bişey çıkmadı
önceden hamile kalayım diye uğraşıp can atarken şimdide tam tersi :))
hamile kalmayayım diye 3,5 atıyorum :))))

bende 10 kasımda regl oldum sonra 3 ay olmadım 12 şubatta tekrar regl oldum bu ay gene olmadım
7. aydayız 7 ayda 2 kez regl oldum ama 1 yıla kadar olmaması yada düzensiz olması normalmiş

Kızlar loğusalıktan bu yana ilk defa bugün regl oldum. Daha önce sadece 1kere başlar gibi olmuştu ama sürmedi. Birkaç gün sonra karnımın azalıp azalmadığını haber veririm. Azalırsa cok mutlu olucam. :CüvCüv: :emir_bebek:

Evet kızlar regl sonrası durumumu açıklıyorum. Karnım azaldı fakat fazla değişmedi. Sadece daha önce normal gelen eteğimin biraz bol geldiğini farkedince anladım. Ama asıl önemlisi, iştahım bariz bir şekilde azaldı. Sanırım hormonlarım düzene girmeye başladı. Böyle devam ederse kilo vereceğime eminim. Darısı başınıza.

benimde bebeğim 7 aylık bende yeni ilk reglimi oldum...göbeğim aynen 5 aylık gibi hala duruyor..inş zamanla gider...

Arkadaslar cok mutluyum adetten sonra 1haftaya kalmadan 1kg vermişim!! ıştahım azaldı demiştim ya işe yaradı. Acayip gaza geldim yediklerime dikkat etmeye başladım. Darısı başınıza..

Back
X