Eylül ayı adeti gecikenler ve negatif testler

Adetlerim düzenlidir ama eylül ayı adetim

• gecikti

• gecikmedi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sommerlie

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
335
302
23
selam adet gecikmesi yaşayan hanımlar bir kaç gündür forumda geziyorum ve adet gecikmesi olanlara fazlasıyla denk geldim. benim adetlerim düzenlidir ilk defa bu ay gecikti ve idrar testlerim negatif. Mevsim geçişinden etkilendiğimi düşünüyorum. benim gibi adeti gecikip testleri negatif çıkan var mı?

Ben varım. Cumartesi olmalıydım bugün perşembe

Benimde gecikti en fazla 28 günde bir olurdum 29.gün oldu hala bişey yok sizin ne durumda suan

Günü gününe olan ben 1 gün geçti belirti dahi yok ve test negatif..

Benm de testim negatif kan da 4 gün geçkince yapmıştım on da da negatifti 12 gün oldu dün kaset test yaptım böle çıktı oda negatif bidaha kan mı versem

Eklentiler

• 0C5F0700-83B6-436E-B233-56CD6FD6C721.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 64
Bende normalde pko yoktu gecikme olunca doktora gittim pko var dedi 50 günlük gecikme var adetin 79. Günü tekrar doktora gitsem mi yoksa doktor adet olunca klomen kullan dedi biraz daha beklesem mi kızlar ?

Benimde bugün tam 18 gün gecikti test yaptım bugün ama negatif çıktı. Geçen hafta âdet olacakmış gibi kasik ağrısı oluyordu arada o da geçti niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…