- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
Bu ay asilama yapicam pcos var bu durumu yasayip gebe kalan varmi sureciniz nasil ilerledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü aşılamam yapılacak , 3. Denemem olacak umarım bu defa tutarBu ay asilama yapicam pcos var bu durumu yasayip gebe kalan varmi sureciniz nasil ilerledi
İnşallah canım nerde yaptırıyorsunuzPerşembe günü aşılamam yapılacak , 3. Denemem olacak umarım bu defa tutar
Göztepe eğitim ve araştırma hastanesiİ
İnşallah canım nerde yaptırıyorsunuz
İnşallah canimmm Rabbim yardımcın olsunPerşembe günü aşılamam yapılacak , 3. Denemem olacak umarım bu defa tutar
Sizde demi pcos var kac yildor evlisiniPerşembe günü aşılamam yapılacak , 3. Denemem olacak umarım bu defa tutar
3 yıldır evliyim , pco var evetSizde demi pcos var kac yildor evlisini
Zor surecler gervekten3 yıldır evliyim , pco var evet
Evet 3. Aşılamayı yaptırdım eğer olmazsa artık tüp Bebek yapmayı düşünüyorum yoruldum çünküZor surecler gervekten
Insalalh gerek kalmaz olur canimEvet 3. Aşılamayı yaptırdım eğer olmazsa artık tüp Bebek yapmayı düşünüyorum yoruldum çünkü
Sonucunuz belli oldumu surecler nasik olduMerhaba arkadaşlar bende 13 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlı sonuç elde ederim.
Maalesef tutmadı canım.Sonucunuz belli oldumu surecler nasik oldu