Eylül ayı hamile olanlar

bende geçen hafta öğrendim, ilk haftaları atlatmayı bekliyorum tam anlayabilmek için. Herkes ilk gebeliğin daha erken haftalar heveslenme diyor bende sesszice bekliyorum bi buraya yazıyorum işte :)

Aynen sirf bu neden den dolayi 12 hafta saklayagim insallah sonra neden haber vermedin demezlerr

Kalp atıslarini duydunuzmu kizlar . 5+2 haftaligik olduk persembe kalp atislarini duyarim insallah

Kalp atıslarini duydunuzmu kizlar . 5+2 haftaligik olduk persembe kalp atislarini duyarim insallah
Yaa ben keseyi bile göremedim. Son adet tarihinden hesaplayınca 5 haftalık hamile gözüküyorum ama cumartesi gittiğimde 3,5-4 hafta arası dedi

Ben ben.daha dün akşam öğrendim!!hiç beklemiyordum.4 aydır deniyoruz olmuyor.hiç umudum yoktu.çok şükür.
5. haftadayım ben de.

Benim ikinci olacak inşallah.ilki gibi heyecanlandım cığlık çıglıga havalara zıpladım.garip,degişik ,güzel duygular...yeniden

Ben de bugün idrar testi ile öğrendim, yarın kan vereceğim
İnsan şaşırıyor, kan testini görmeden de inanamayacağım sanırım :)

İlk gebeliğim olacak, daha önce silik görüp sonra kanda olmadığını görünce çok üzülmüştüm

8zR5yV.jpg

Ben de bugün idrar testi ile öğrendim, yarın kan vereceğim
İnsan şaşırıyor, kan testini görmeden de inanamayacağım sanırım :)

İlk gebeliğim olacak, daha önce silik görüp sonra kanda olmadığını görünce çok üzülmüştüm

8zR5yV.jpg
hayırlı olsun inşallah sağlıcakla doğar

Hafif lekelenmem oluyor kahverengi pembe arasi doktor progestan verdi. Kullanan ve faydasını gören oldumu

Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşAllah. Benimki tüp bebek transferin 6.günü idrar testinde öğrendim 8. Günü de kan tahlilinde onaylandı. Bugün 11. Günüm. Haftaya salı kese kontrolüne çağırdı doktorum.

Back
X