Eylul ayi maasini alamadim napmam gerekir

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Eylul ayi maasimi yatirmadilar 20 gun gecikti herkese yatti bana yatmadi isten ciktim diye. Bunu nasil haledebilirim? Ihtarname ucret istiyor ama cektirsem faizle oderlermi? Baska yolu yokmu telefonumuda acmiyolar mudurde ilgilenmiyor merkez tasinmis adresleei yok delircem

Firma muhasebesini arayıp konuşun. Bordrolarda bi hata olabilir

Bildiğim kadarıyla noterden ihtar çekiliyor.
Onunda ücretini karşı tarafa odettiriyorlar.
Sigortanız vardı değil mi ?

Eskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktu
Harac mı kesiyorsunuz veya gidin silah dayayın kafalarına mı denmiş ne alaka eşkıyalıkla kendi calıstıgınız hak ettiginiz paranızı istiyorsunuz

İhtar cekersiniz ancak ihtar masrafını ödemezler
Olaki dava acacak hale gelirseniz o zaman ihtar masrafını ödemek zorunda kalabilirler

Eskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktu
Onların size yaptığı ne peki ?

Herkesin Maaşını ödeyip bir sizinkini ödeniyorlarsa işten ayrıldınız dşye bir de telefonla ulaşamıyorsanız baska ne yapabilirsiniz.
Ya noterden ihtar çekeceksiniz ya da dava açacaksınız. Ya da oturup bekleyeceksiniz. Belki öderler.

Harac mı kesiyorsunuz veya gidin silah dayayın kafalarına mı denmiş ne alaka eşkıyalıkla kendi calıstıgınız hak ettiginiz paranızı istiyorsunuz

Olaki dava acacak hale gelirseniz o zaman ihtar masrafını ödemek zorunda kalabilirler
Kavgaya gerek yok

Onların size yaptığı ne peki ?

Herkesin Maaşını ödeyip bir sizinkini ödeniyorlarsa işten ayrıldınız dşye bir de telefonla ulaşamıyorsanız baska ne yapabilirsiniz.
Ya noterden ihtar çekeceksiniz ya da dava açacaksınız. Ya da oturup bekleyeceksiniz. Belki öderler.
Yanima neden birini alayim?

:)) bende o yorumuna sasrdm vallahi sanki git isyerini bas demiş :))

İşyerine gittiniz diye kavga etmenize gerek yok ki
Güzellikle de sanırım yatmayı unuttu muhasebesel hata olustu gibi konusup isteyebilirsiniz
Yanina birinj al derken onu kastetti bari bu konuda kavga cikmasin allah askina baskasinin yorumuna atlama

Back
X