- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktuBulundukları yere git.
Yanına birini al da git.
Iste paranı.
Oda acmiyor engelledi numarami cok aradim diyeFirma muhasebesini arayıp konuşun. Bordrolarda bi hata olabilir
Evet vardi karsi tarafmi oduyor?Bildiğim kadarıyla noterden ihtar çekiliyor.
Onunda ücretini karşı tarafa odettiriyorlar.
Sigortanız vardı değil mi ?
Harac mı kesiyorsunuz veya gidin silah dayayın kafalarına mı denmiş ne alaka eşkıyalıkla kendi calıstıgınız hak ettiginiz paranızı istiyorsunuzEskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktu
Onların size yaptığı ne peki ?Eskiyaliga gerek yok. Ben resmi olarak dedkm bilginiz yoksa yorum atmaniza gerek yoktu
Kavgaya gerek yokHarac mı kesiyorsunuz veya gidin silah dayayın kafalarına mı denmiş ne alaka eşkıyalıkla kendi calıstıgınız hak ettiginiz paranızı istiyorsunuz
İhtar cekersiniz ancak ihtar masrafını ödemezler
Olaki dava acacak hale gelirseniz o zaman ihtar masrafını ödemek zorunda kalabilirler
Yanima neden birini alayim?Onların size yaptığı ne peki ?
Herkesin Maaşını ödeyip bir sizinkini ödeniyorlarsa işten ayrıldınız dşye bir de telefonla ulaşamıyorsanız baska ne yapabilirsiniz.
Ya noterden ihtar çekeceksiniz ya da dava açacaksınız. Ya da oturup bekleyeceksiniz. Belki öderler.
İşyerine gittiniz diye kavga etmenize gerek yok kiKavgaya gerek yok
Tek git o zaman.Yanima neden birini alayim?
:)) bende o yorumuna sasrdm vallahi sanki git isyerini bas demiş :))Harac mı kesiyorsunuz veya gidin silah dayayın kafalarına mı denmiş ne alaka eşkıyalıkla kendi calıstıgınız hak ettiginiz paranızı istiyorsunuz
İhtar cekersiniz ancak ihtar masrafını ödemezler
Olaki dava acacak hale gelirseniz o zaman ihtar masrafını ödemek zorunda kalabilirler
Yanina birinj al derken onu kastetti bari bu konuda kavga cikmasin allah askina baskasinin yorumuna atlamaİşyerine gittiniz diye kavga etmenize gerek yok ki
Güzellikle de sanırım yatmayı unuttu muhasebesel hata olustu gibi konusup isteyebilirsiniz
Yanima neden birini alayim?
Tamam işte yanına da gitsen kovmayacağının garantisi ne ?Oda acmiyor engelledi numarami cok aradim diye