Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ilk aşılamalı ocak ayında yaptım polikistik over ve haşimatom var. Tuttu. Ama malesef kimyasal gebelik oldu. 6 ay sonra yani yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnsallah bu kez her şey guzel olur. Geçen sefer gonal f 75 vurulmustum ve çok kolay ilerlemişti fakat bu sefer 15 gün iğne olmak zorunda kaldım dört kez 150 vuruldum Doktorum ohss riski var dedi ama inşallah sen de olmayacak dedi bakalım.:110::emir_bebek:

Ben ilk aşılamalı ocak ayında yaptım polikistik over ve haşimatom var. Tuttu. Ama malesef kimyasal gebelik oldu. 6 ay sonra yani yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnsallah bu kez her şey guzel olur. Geçen sefer gonal f 75 vurulmustum ve çok kolay ilerlemişti fakat bu sefer 15 gün iğne olmak zorunda kaldım dört kez 150 vuruldum Doktorum ohss riski var dedi ama inşallah sen de olmayacak dedi bakalım.:110::emir_bebek:
İnsallah cok guzel yumurtalarin olur ve tutar. Tum kalbimle diliyorum senin icin

Herkese merhaba forumda yeniyim. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?⭐
merhaba bende bu ay regli olup doktorlar aşılama için görüşmeyı düşünuyorum inşallah güzel olur ve hepimizin ki tutar

Bende eylül veya ekim ayında aşılama düşünüyorum pcos var ve sol tupum tikali bir de esimde hareketlilik düşük durumumuz çok mu vahim sizce aşılama tutar mi

Bende eylül veya ekim ayında aşılama düşünüyorum pcos var ve sol tupum tikali bir de esimde hareketlilik düşük durumumuz çok mu vahim sizce aşılama tutar mi
Ben burda cok daha vahim durumlar okudum canim :) asilamada zaten cok yumurta gelistigi icin tupunun oldugu taraftaki yumurtan ile dollenme olur. esinin spermleri de tikanip hareketlendirilecek zaten. İnsallah sonuc olumlu olur

Ben burda cok daha vahim durumlar okudum canim :) asilamada zaten cok yumurta gelistigi icin tupunun oldugu taraftaki yumurtan ile dollenme olur. esinin spermleri de tikanip hareketlendirilecek zaten. İnsallah sonuc olumlu olur
Inşallah mutlu oldum pozitif yazınca siz

Bende yarın yumurta takibi için gideceğim dr.büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılacak inş.

İnsallah dedigin gibi olur.senin tam olarak problemin neydi peki?
bizde doktorların demesıne göre problem yok ama 1,5 yıldır gebelik oluşmuyor en son eşimde varıkosel çıktı ama etkilemez dedi doktor bende artık beklemek ve süreçte yıpranmak istemıyorum inşallah istediğimiz gibi olur daha ilkkez görüşmeye gidicem doktora çok korkuyorum ya olmazsa diye ::(

bizde doktorların demesıne göre problem yok ama 1,5 yıldır gebelik oluşmuyor en son eşimde varıkosel çıktı ama etkilemez dedi doktor bende artık beklemek ve süreçte yıpranmak istemıyorum inşallah istediğimiz gibi olur daha ilkkez görüşmeye gidicem doktora çok korkuyorum ya olmazsa diye ::KK43:
Niye olmasin canim. Onemli bi sorununuz yokmus insallah en kisa surede guzel haberi ni aliriz

Back
X