Eylül Ayında çift çizgiyi görenler buraya:)

aman allah korusun ölmeyek tabi de negatifi görmek can sıkıyo.hep yazıyorum bu ayı ben boş geçerim.yumurtlamaları kaçırdım diye ama yine de deli gönül iştee:)
belli olmuyor ki canım elalem tek ilişkide hamile kalıyor ceket atma misali:-)

40 kere dersen olurmuş ya 40 kere eylülde ben de çift çizgi görücem yazsam mi ki buraya?

sırf buraya yazabilmek için de yapmıyorum aslında testi. şimdi yaparsam ağustosta çift çizgiyi görmüş olucam.ayy iyice kafayı sıyırdım:)

Sali günunden sonra test yapanlar buraya yazsin.

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS:KK54:

Merhaba kızlar ben 25 ağustosta kan da gördüm fakat idrar testinde 1 eylülde çıktı. Çift çizgiyi gördüm. 5 eylül cumartesi ilk muayenem olacak çok heyecanlıyım

hadi bakalım çizgiyi görenler dökülsün:)

maşallah hamişler artıyor. darısı başımıza:)

mayısta anne olacaklar artıyor.kısmetse hazirana kalacağız biz.

ben kesin testi ekimde yaparım:)adetten önce test yok..yokk. yokk.tabi kırmızıyı görmezsem.

Back
X