• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylülde Gebelik Planlayanlar

5 gündür böyle :( hiç olmazdı artar bir gün sonra da azalırdı.. Ne anlama geliyor acaba

Eklentiler

• IMG_7964.webp
    IMG_7964.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba ben de bu ay femara ile yumurta takibi yapacağım 8/9 u gibi regl olurum sanırım sonra başlayacağız . İnşallah gönlümüzce olur ve bol bol hamiş çıkar topicten 🌺
Bende bu ay femara kullanacağım ama süreci hiç anlamadım batıma da daha var 5 Eylül gibi.. Doktorum adetinin 2. Günü gel dedi ama iğne vs de yapılacak mı ki çünkü adetimin 3. Günü şehirdışına çıkma planım vardı açıkçası

Bende bu ay femara kullanacağım ama süreci hiç anlamadım batıma da daha var 5 Eylül gibi.. Doktorum adetinin 2. Günü gel dedi ama iğne vs de yapılacak mı ki çünkü adetimin 3. Günü şehirdışına çıkma planım vardı açıkçası
Adetin 2. Günü hormonlarına bakıp 5. Günü femara başlatacak muhtemelen genelde öyle oluyor.

Devamında iğne de kullanıyor mu acaba
Adetin 4/5. Günü femara başlayıp 5 gün kullanacağım 2 gün dinlenip gideceğim öyle söyledi. Yumurta var ise bir süre takip edilecek yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlarsa kendiliğinden ne ala , çatlamazsa çatlatma iğnesi yapılacak bildiğim kadarıyla.

Adetin 4/5. Günü femara başlayıp 5 gün kullanacağım 2 gün dinlenip gideceğim öyle söyledi. Yumurta var ise bir süre takip edilecek yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlarsa kendiliğinden ne ala , çatlamazsa çatlatma iğnesi yapılacak bildiğim kadarıyla.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah inşallah bu ay hepimize sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin 🌸

Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz Sipser

Kizlar ben ovulasyonun pik gununu(test ile takip ettim) degerlendirebildim sadece ertesi gunu firsat olmadi, hamile kalma ihtimalim dusuk mudur sizce? Bat 5 eylul ne zaman test yapsam sizce?

Ben bu ay deneme başladım adetim 7 gün geçikti sonra oldum 22 ağustosta 4 gün sürdü ve adet olmadan önce ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ama belirgin yani çokta silik değil şuan yapıyorum mesela ovülasyon gözle bile zor görüyorum ilerleyen günlerde koyulaşır mı yumurtlama günü uygulamada 3 Eylül görünüyor

Ben bu ay deneme başladım adetim 7 gün geçikti sonra oldum 22 ağustosta 4 gün sürdü ve adet olmadan önce ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ama belirgin yani çokta silik değil şuan yapıyorum mesela ovülasyon gözle bile zor görüyorum ilerleyen günlerde koyulaşır mı yumurtlama günü uygulamada 3 Eylül görünüyor
E4D16AE4-B46B-4320-A2C4-BFAADC862C70.webp

Şimdi böyle çıktı

Back
X