bu uygulama eskidendi.2013 aralıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam yeni bir yazı ile duyurulmuştu tüm okullara artık yaz tatiline denk gelen izinler aktarılamayacak diye kendim o zaman hamile olduğum için iyi hatırlıyorum. aynen benim de 37. haftam eylül 1 denk geliyordu ama olmadı mesela ablam da aynı dönemde doğum yaptı ama onunki benden 3 hafta falan sonraydı eylülde göreve başladı 2 hafta seminerlere gitti geldi doğum sonrasına sadece o iki haftayı aktarabildi kesin ve net yani aktarılmıyor artık.Aaa gerçekten mi? Ben aktarılıyor biliyordum. Şöyle ki 37. Haftaya kadar zaten izinde oluyorsun tatilde yani. Son 3 hafta kala da zaten 4 eylül e denk geliyor yazmışsın. Son 3 haftaya kadar çalışıp sonrasını aktarırsin diye biliyorum.
bu uygulama eskidendi.2013 aralıktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam yeni bir yazı ile duyurulmuştu tüm okullara artık yaz tatiline denk gelen izinler aktarılamayacak diye kendim o zaman hamile olduğum için iyi hatırlıyorum. aynen benim de 37. haftam eylül 1 denk geliyordu ama olmadı mesela ablam da aynı dönemde doğum yaptı ama onunki benden 3 hafta falan sonraydı eylülde göreve başladı 2 hafta seminerlere gitti geldi doğum sonrasına sadece o iki haftayı aktarabildi kesin ve net yani aktarılmıyor artık.
Gözün aydın bu arada :) tahmini doğum tarihi ne zamanki ?Bu arada ben de hamile olduğumu öğrendim bugün. Ama burda izin konusunu okuyunca biraz canım sıkıldı. Ben özellikle eylülde doğum yapmak istemiştim izin konusu yüzünden. Neyse artık allah tüm hamilelere ve Bebis lerine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?