• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylule kadar zayiflamam lazim.. bunu kendime nasil yaptim..

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
Cocuklugumdan beri hep kiloluydum 103 kilo olana kadar. :'( uni.ye baslamadan once diyetisyene gittim ve iki yilin ardindan 65 kiloya kadar dustum boyum 1.75 adeta manken olmustum gorenler donup bi daha bkardi ama iki sene sonra mezun oldum kpss belasi vardi ders calisrken abur cubura dadandim 70leri gordum atandim ogretmen oldum bu sefede rahatliktan yedim de yedim nisanlim da sag olsun istahli ikimiz birden gelsin donerler gitsin kebaplar :'( cok utaniyorum resmen 80 i gordum yaaa.. eylul 1 de okullar acilio ve nisanlimla aramiz kotu suan memleketinde okula geldiignde beni gorsun eriyip bitsin istiyorum.. eski sevkime nasil kavusurum bilemiyorum.. yardim edin..

merhaba bende üni1.sınıftayım bundan üç ay öncesine kadar 84 kiloydum hırs yaptım sağlıklı beslenerek şuan 70-71 arasıyım üç kilo bile farketmişti artık herkes böyle devam diyo tarifi imkansız bi duygu bu. Nasıl yaptığıma gelince kafada bitirmek lazım ben bunu desteklesin diye herkese zayıflıcağımı söyledim bu sayede bir şey yiyeceğim zaman ama bu kilo aldırır ve ben zayıflamalıyım yoksa dalga geçerler şeklinde düşündüm ve engelledim kendimi.
Açıkcası oruçluyken kilo veremedim aksine iki kilo aldım ben ama temel kural porsiyonları küçült ve saat yediden sonra meyve bile yeme hiçbir şey yeme ben sabahları bir yumurtayla geçiştirdim saat beşe kadarda su içip altıda çok az sebze yemeğim ya da salata ya çorba o şekilde çok az yiyorum onuda ekmek kesinlikle yok. ilk günler zor oluyodu herşeye saldırıyodum ama şuan öyle alıştım ki nerdeyse iki aydır mideme şeker olan hiçbir şey girmedi. Ekmeğin, makarnanın pilavın tadını unuttum. Hatta ablamlar bi lokma ye ekmek diyolar ama tiksinme duygusuyla karışık bi duygu var içimde. Umarım anlattıklarım yardımcı olmuştur 65 kiloya indiğimde başarı öyküsü yazıp fotoğraflarımı paylaşıcam. Bunu bi kere başarmışsın tekrar başarırsın. Yanındayız.

Cocuklugumdan beri hep kiloluydum 103 kilo olana kadar. :'( uni.ye baslamadan once diyetisyene gittim ve iki yilin ardindan 65 kiloya kadar dustum boyum 1.75 adeta manken olmustum gorenler donup bi daha bkardi ama iki sene sonra mezun oldum kpss belasi vardi ders calisrken abur cubura dadandim 70leri gordum atandim ogretmen oldum bu sefede rahatliktan yedim de yedim nisanlim da sag olsun istahli ikimiz birden gelsin donerler gitsin kebaplar :'( cok utaniyorum resmen 80 i gordum yaaa.. eylul 1 de okullar acilio ve nisanlimla aramiz kotu suan memleketinde okula geldiignde beni gorsun eriyip bitsin istiyorum.. eski sevkime nasil kavusurum bilemiyorum.. yardim edin..

ben ilk hamilliğimde 26 kilo aldım ve bu kiloların hepsini fazlasıyla verip ikinciye hamile kaldım,nasılmı verdim spor yapamadım fazla yürümedim ama fazla değil ikinci bebekden sonra deli gibi spor yapıcam yaş33 çünkü.sen küçüksün metobolizman hızlıdır, erken kalkdım geç saattlere kadar uyuma,ve kahvaltıda yeşil çay iç, öğlen rezene, akşam yeşil çay 1 sene istikrarla ve posalı yiyecekler,ve en önemlisi akşam 6 dan sonra bir şey yeme bukadar istikrar tokluk çünkü yemeklerimden kesmedim

Back
X