- Konu Sahibi gulkurusuu
arkadaşlar 1 saat önce eşimin dayısı aradı, yarın sizdeyız yiğenim dedı.mafoldumben acayip canım sıkıldı yatıya geliyorlar acaba kaç gün kalacaklar.yaa sinir oluyorum ınsan son dakıka da haber verır mı?
klava: ALLAHtan evım temızdı, utulerımı bugun yaptım, dolapta hazır dolmam ve barbunyam var şansıma bu hafta evle ugraşmıştım hep, ya öyle olmasaydı ev dandini olsaydı, acayıp gerıldım eşimin de canı sıkıldı, ne konuşcaz şimdı gunlerce dıye. ınsanların tatıl anlayışı gelıp akrabalara kapanmakmış onu anladım. bız kımseye gıtmeyız herkes bıze damlar aksıne. bır de ıkımız de çalışıyoruz, boş evde kalcaklar, ınsan çekınır, artık evı karıştırırlar habıre. :umursamaz:
en kötusu de bacagımda kocaman gecıcı dövme var şuan. gelenler de çok tutucu ıkı saat vaaz verırler tum akrabalara kınayarak anlatırlar artık. eşimle karar verdık bılegımı sarıcam burktum dııcem laf yememek için. yaaa öffff moralım çok bozuldu sızınle palaşmak ıstedım. mafoldumben

en kötusu de bacagımda kocaman gecıcı dövme var şuan. gelenler de çok tutucu ıkı saat vaaz verırler tum akrabalara kınayarak anlatırlar artık. eşimle karar verdık bılegımı sarıcam burktum dııcem laf yememek için. yaaa öffff moralım çok bozuldu sızınle palaşmak ıstedım. mafoldumben