Eyvah.....ben bittim,kayınvalide hanım kayınpederim istanbul a taşınıyor :(

gulayse27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
8
0
0
42
İstanbul
[sıze=2]ben yandım bittim....buzdolabı insanlar istanbula taşınıyorr kafayı yeme dönemlerim başlayacak...eyvahlar olsun...hafta içi eşimde bende çalışıyoruz pazar günümüz zehir olcak her zamannn ....kayınvalidem hadi neyse de kayınpederim xxxxxxxxxxxx bi insan insanlık yok gerçiii kocamı kullanıp durcak...para isteyip duruyor utanmaz adam..bunlar evlimi sıkıntısı varmı hiç yok...oğlum paraaaa eşim benden gizliyor zaten tahmınımce verıyor her ay...allah kahretsın bıttık bizzz:26:[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bi tabir ya kayınpedere..ayıp ..eşinizin babasına öküz demek size mi düştü para isterde eşiniz yardım ederde size ne ya çok sinirlendim..

çok zor senın ıcın ama sende artık dişini göstermelisin canım benım ...senın rızkını nıye versın kocan sen safmısın onlar gelıyorsa gelsın gelecegı varsa gorecegıde var hem nıye tasınıyorlarkı sebep nee durduk yere ıstanbulda ne ıslerı var kurulu duzenın alt üst olacak gıtsen olmaz gıtmesen olmaz ama sana tavsıyem sımdıden tavrını koy kendını agırdan sat her dedıklerını yapma kocanı elıne almaya bak elını verırsen kolunu kaptırırsın ıstanbula gelıyorlarsada gelsınler ama araya mesafe koy sen sen ben ebn olun

çok sınır bozucu bısey anlıyorum senı kolay gelsın :34:

ama her ne olursa olsun saygını bozmamalısın kayınpederın o senın öküz gibi laflar yakısmıyor yanı helekı bır bayana aslaa

Son düzenleme:
[sıze=2]ben yandım bittim....buzdolabı insanlar istanbula taşınıyorr kafayı yeme dönemlerim başlayacak...eyvahlar olsun...hafta içi eşimde bende çalışıyoruz pazar günümüz zehir olcak her zamannn ....kayınvalidem hadi neyse de kayınpederim öküzzz öküzzzz bi insan insanlık yok gerçiii kocamı kullanıp durcak...para isteyip duruyor utanmaz adam..bunlar evlimi sıkıntısı varmı hiç yok...oğlum paraaaa eşim benden gizliyor zaten tahmınımce verıyor her ay...allah kahretsın bıttık bizzz:26:[/sıze]

maddi sebeplerden yanarmısın yanmazmısın bilemeyiz de
şu kadarcık yazıda bile nefretini öyle kelimelerle kusmuşsun ki, onların yüzüne de aynı nefretini belli edersen işte o zaman yandığının resmidir.

ne kadar ayıp ya...
bu kadarına da pes yani

Konuyu açmşsınız sonra da gitmişsiniz....
Eşinizin ailesine neden bu kadar tepkili olduğunuzu belirtseydiniz daha çok yardımcı olunabilirdi...

Eşinizden para istiyorlarsa eşiniz de veriyorsa tek kayınpederinizi suçlamayın.
Gerçekten ihtiyaçları oludğunu düşünüp veriyordur eşiniz.
Gerçekten de çok saygısızsınız. Basa basa kayınpederiniz hakkında söylediğiniz kelime çok çirkin.
Onları suçlarken dönün biraz da kendi tavrınıza da bir bakın

[sıze=2]ben yandım bittim....buzdolabı insanlar istanbula taşınıyorr kafayı yeme dönemlerim başlayacak...eyvahlar olsun...hafta içi eşimde bende çalışıyoruz pazar günümüz zehir olcak her zamannn ....kayınvalidem hadi neyse de kayınpederim öküzzz öküzzzz bi insan insanlık yok gerçiii kocamı kullanıp durcak...para isteyip duruyor utanmaz adam..bunlar evlimi sıkıntısı varmı hiç yok...oğlum paraaaa eşim benden gizliyor zaten tahmınımce verıyor her ay...allah kahretsın bıttık bizzz:26:[/sıze]

Eşiniz duysa kullandığınız tabiri hoşuna gitmez demi.

Duyarsa zaten o anda bittiniz siz....

sadece konuyu acan arkadasin yazdigini okudum ve ayip diyorum yani
ayip sizin kendi aileniz yokmu anneniz babaniz onlarinda gelinleri aynen boyle hakaret etse nasil hos karsilarmisiniz
hadi onuda gectik kendinizde cocuk sahibi olacaksiniz
sizede gelininiz damadiniz aynen boyle hitap edecektir sakin unutmayin hatta kat kat fazlasini ve kulaginiz duyacak sekilde

allahinizi severseniz biraz merhamet ya oglunu al gerisini bos ver ne ala memleket demi

anlamıyorum eşlerinin anne babasından böle bahsedenleri çok mu zor insanlara kulak tıkamak çokmu zor i....stanbula tasınsın ne var bunda eşiniz babası hakkında söyledikleriniz sizin seviyenizi zaten göstermiş cocuğundan para isteyecek tabi cami avlusunda avuçmu acıcak adam bahsettiğiniz eşinizin BABA sı o olmasa eşinizde olmazdı ne tuaf bayanlar var

Son düzenleme:
Baktım da diğer konunuza.
Kardeşine 100 lira gönderdiği için bir kez de değil hıyar kelimesini kullanmışsınız.
Neden insanlara sürekli hakaret ediyorsunuz ki siz?
Çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyorsunuz.
Sizin gibi bir anneniz olmasını ister miydiniz?
ben istemezdim.

bu normal halinse "kafayı yeme dönemlerin" başlayınca ne hale geleceksen çok merak ediyorum

Herkes de terbiye abidesi kesilir. Gitsen baksan anasıyla bacısıyla kaynanasının dedikodusunu sanki çok nezih kelimelerle, terbiye timsali gibi yapıyor. Çıldırtılmıştır, delirtilmiştir, o da kendisini tutmadan, burada rahat hissettiği için yazmıştır.Kocan duymasınmış, bitersinmiş. Ona bakarsanız burada birrrrsürü konu var kocalar duymasın cinsinden. Zaten kocalara arkadaşlara akrabalara duyuramayacaklarımızı paylaşmak değil mi amaç burada? Neden herkes takma isimlerin arkasında gizli o zaman? Haaa bir de herkes birden iyi gelin oluverir. Babası tabii, para isticek tabi, camide avuç mu açsınmış. Kendine gelince gelin hanımların egoları tavana vurur, başkalarına ahlak dersi vermeye gelince de herkes kraliyet gelini kesilir.:47:

Herkes de terbiye abidesi kesilir. Gitsen baksan anasıyla bacısıyla kaynanasının dedikodusunu sanki çok nezih kelimelerle, terbiye timsali gibi yapıyor. Çıldırtılmıştır, delirtilmiştir, o da kendisini tutmadan, burada rahat hissettiği için yazmıştır.Kocan duymasınmış, bitersinmiş. Ona bakarsanız burada birrrrsürü konu var kocalar duymasın cinsinden. Zaten kocalara arkadaşlara akrabalara duyuramayacaklarımızı paylaşmak değil mi amaç burada? Neden herkes takma isimlerin arkasında gizli o zaman? Haaa bir de herkes birden iyi gelin oluverir. Babası tabii, para isticek tabi, camide avuç mu açsınmış. Kendine gelince gelin hanımların egoları tavana vurur, başkalarına ahlak dersi vermeye gelince de herkes kraliyet gelini kesilir.:47:

:46::46::46::46::46:

:42:

:42::42::42::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
sanki ben yazmışım gibi..konuyu okurken hislerimi dile gitrmişsin=)

kadınlarımız asla değimicek..klavye bu tusa bakar..yazarda yazarsınız..
o kadının 3-5 cümlesine bakıp hemen idam,yargı..maşallah hepinize gerçekten:46:
ayıp ama değilmi..
hepimizin aileyle problemleri oluyor hepimiz yazıyoruz buraya..
yargılamak yerine şöyle düşünmemezi gerekmezmi?
bu kadına neler yasattılarki böyle seyler yazıyor?
yada kimbilir neler yasadkı sürekli hakaret ediyor..
mutlu olsaydı açarmıydı buraya konu...
önce konunun içeriğini sormalıydınz yazık kadıncağızı kaçırttınız...:53:

ne kadar fazla kraldan çok kralcılar var burada

sırf sahte kahramanlıklar yapmak adına hakaret içerikli konuları bile mazur görebilme kapasitesine sahipler.

konu sahibi açıklayacı bir konu açmak yerine sadece hakaretlerden ibaret bir konu açmış ondan sonra çekip gitmiş ama biz soracakmışız derdinin ne olduğunu

yargılama idam yapılmış nerede yargılama ve idam var gösterin de görelim

"klavye bu basarsın gider" diye konu sahibini eleştirenler açılana konuyu görmüyorlar galiba

iyi ben de aynı üslupla size yorum yapayım bakalım ne diyeceksiniz.

zaten bu konuya bakıp başka ne gibi bir yorum yapılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayıbı günahı bi kenara bırakıp yorum yapmak gerekirse, senin bulunduğun şehre taşınmaları bence çok daha iyi. en azından ziyarete gelip haftalarca/aylarca evinde kalmazlar. madem anlaşamıyorsunuz..

kadınlarımız asla değimicek..klavye bu tusa bakar..yazarda yazarsınız..
o kadının 3-5 cümlesine bakıp hemen idam,yargı..maşallah hepinize gerçekten:46:
ayıp ama değilmi..
hepimizin aileyle problemleri oluyor hepimiz yazıyoruz buraya..
yargılamak yerine şöyle düşünmemezi gerekmezmi?
bu kadına neler yasattılarki böyle seyler yazıyor?
yada kimbilir neler yasadkı sürekli hakaret ediyor..
mutlu olsaydı açarmıydı buraya konu...
önce konunun içeriğini sormalıydınz yazık kadıncağızı kaçırttınız...:53:

konuyu açtığında ben buradaydım.kaçıran olmadı.konuyu açtı ve gitti.ayrıca içeriği olmayan konular silinir.üstelik konu soru cevap şeklinde olacak diye kural mı var.derdi neyse anlatır güzelce :34:

ama beni kimse dinlemeden neden diye sormadan yargıladınız bende yazmak derdimi anlatmak istemedim çıktım ....arada iş yerımdeyım okuyordum... ama gerçekten yaşadıklarımı bilseniz ve aileme yaşattıklarını bılsenız ...neyse...boşverin bende sözümü geri alıyorum gelsınler bakalım Trabzon dan gelecekler....kayınpederim için sinirimden öyle yazdım...anlatamam yaa çok sinsi bi insan....neyse....kolay gelsin sizlere:49:

Back
X