Eyvah.....ben bittim,kayınvalide hanım kayınpederim istanbul a taşınıyor :(

kadınlarımız asla değimicek..klavye bu tusa bakar..yazarda yazarsınız..
o kadının 3-5 cümlesine bakıp hemen idam,yargı..maşallah hepinize gerçekten:46:
ayıp ama değilmi..
hepimizin aileyle problemleri oluyor hepimiz yazıyoruz buraya..
yargılamak yerine şöyle düşünmemezi gerekmezmi?
bu kadına neler yasattılarki böyle seyler yazıyor?
yada kimbilir neler yasadkı sürekli hakaret ediyor..
mutlu olsaydı açarmıydı buraya konu...
önce konunun içeriğini sormalıydınz yazık kadıncağızı kaçırttınız...:53:

Herkes de terbiye abidesi kesilir. Gitsen baksan anasıyla bacısıyla kaynanasının dedikodusunu sanki çok nezih kelimelerle, terbiye timsali gibi yapıyor. Çıldırtılmıştır, delirtilmiştir, o da kendisini tutmadan, burada rahat hissettiği için yazmıştır.Kocan duymasınmış, bitersinmiş. Ona bakarsanız burada birrrrsürü konu var kocalar duymasın cinsinden. Zaten kocalara arkadaşlara akrabalara duyuramayacaklarımızı paylaşmak değil mi amaç burada? Neden herkes takma isimlerin arkasında gizli o zaman? Haaa bir de herkes birden iyi gelin oluverir. Babası tabii, para isticek tabi, camide avuç mu açsınmış. Kendine gelince gelin hanımların egoları tavana vurur, başkalarına ahlak dersi vermeye gelince de herkes kraliyet gelini kesilir.:47:

burası sanal da olsa, kişinin kendi iç dünyasını yansıtmaz mı klavyesindeki tuşlardan çıkan kelimeler?
"öküz, hıyar..vb" gibi kelimeler sinirlendiğimiz anlarda ağzımızdan çktığında, sinirimizle orantılı olarak anlamındaki hakareti kaybediyor öyle mi?
o halde, burda sinirlendiğimiz üyelere de bu kelimeleri kullanabilirmiyiz?

ben anlamıyorum.
bir insanının öküz, hıyar gibi kelimeleri (hele ki bir büyüğüne kullandı ise) söylemesini eleştirmek için kraliyet soyundan mı gelmesi gerekiyor?
rahat hissetmek adına biz de istediğimizi yazalım o halde.
kural, adap, saygı hak getirsin yorumlarımızda...

insanları pohpohlamak onlara hiç bir şey kazandırmaz.
önemli olan yanlışlarını göstermektir.
amiyane tabirle "gaza getirerek" doğacak sonuçların vebalini sadece konu sahibi çeker,
biz klavyemizin tuşlarına bastığımızla kalırız

Son düzenleme:
Yaşadıklarınız ve aranızdaki problem ne olursa olsun,sizin bu konuşma tarzınız bile sizi haksız duruma düşürmeye yeter.

Son düzenleme:
üyelik sonlandırma nereden yapılıyor bir türlü bulamadım ...kapatmak istiyorum...rica etsem bilen yazsın

öyle bir şeyi sen yapamıyorsun
yöneticilere yazıyorsun, onlar sonlandırıyor

neden kapattırıyorsun?

Back
X