Eyvah düşüyorum adlı yarışma ! yardımm :)

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Merhabalar :)
Ben 2 gün önce star tvde ki Eyvah düşüyorum adlı bir yarışma var ona başvurmuştum.
Annem çok ısrar etti bende nasılsa aramazlar bende şans yok annemin gönlü olsun diye başvurdum.
Ve inanamıyorum 10 dk önce aradılar :D (Şansa bakın ki sürekli sessizde olan telefonumu aranmadan bir saat öncesi sesini açmıştım :1:)
17 nisan da çekim varmış hem gelin izleyin sizin için prova olur hemde mülakat yaparız dediler
Bende tamam dedim.
Bu tür yarışmalara başvuran var mı , mülakatları nasıl oluyor ?
Alışana kadar çekingenimdir bide .
Bir yardım edin bana da :21:
Çok şaşkınım ilk kez biyere başvurdum ve arandım :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
hevesinizi kırmak istemem ama beni de 3 sene önce var mısın yok musundan aramışlardı tek amaçları bedavaya seyirci bulmak. çok ters yerlerde olduğu için çekimleri seyirci bulmakta güçlük çekiyorlar hatta mülakata girip seyirci olarak kalmayanları eliyoruz diyorlardı.umarım sizinki böyle bir şey değildir.
hayırlısı olsun:)

merhaba,
hevesinizi kırmak istemem ama beni de 3 sene önce var mısın yok musundan aramışlardı tek amaçları bedavaya seyirci bulmak. çok ters yerlerde olduğu için çekimleri seyirci bulmakta güçlük çekiyorlar hatta mülakata girip seyirci olarak kalmayanları eliyoruz diyorlardı.umarım sizinki böyle bir şey değildir.
hayırlısı olsun:)

Aman öyleyse de eğlence olur
Zaten severek izlediğim bir yarışmaydı
Ama bu varmısın yok musun gibi aynı yarışmacılarla dönmüyor.
En azından bir günüm eğlenceli geçer .
Kısmet tabi :52:

bende gecenlerde dalgasına kazanmak ıcın 1 dakika yarısmasına basvurmustum.benıde cagırdılar ggörşmeye ama sınavlarm vardı gidemedim :):)

bence git hem eglenceli olur hemde deneyım :)

Hehehe saolun kızlar :16:
Mülakatı geçersem kesin katılacağım zaten .
Bende heveslendim şimdiii.
Olur inşallah :51:

Merhabalar :)
Ben 2 gün önce star tvde ki Eyvah düşüyorum adlı bir yarışma var ona başvurmuştum.
Annem çok ısrar etti bende nasılsa aramazlar bende şans yok annemin gönlü olsun diye başvurdum.
Ve inanamıyorum 10 dk önce aradılar :D (Şansa bakın ki sürekli sessizde olan telefonumu aranmadan bir saat öncesi sesini açmıştım :1:)
17 nisan da çekim varmış hem gelin izleyin sizin için prova olur hemde mülakat yaparız dediler
Bende tamam dedim.
Bu tür yarışmalara başvuran var mı , mülakatları nasıl oluyor ?
Alışana kadar çekingenimdir bide .
Bir yardım edin bana da :21:
Çok şaşkınım ilk kez biyere başvurdum ve arandım :27:

cnm geçen hafta bnmde arkadaşımı aradılar ilk önce seyrci olarak katılmasını istemişler hatta geçen hafta c.tesiydi sabah taksim akm den servisle almışlar akşam 10buckta dndü evine syrci olark izlemiş ama öçok yorucuydu diyo snra deneme çekimi yapmışlar yaklaşık 300 kişi vardı diyo herkesle 10 dk falan grsmüşler hiç sansım yok aramzlar diyodu ki bgn arayıp p.tsi 2. grşmeye çağrmışlar bebekteki ofslerine bakalım p.tesi detayları yazarım tatlım :)

cnm geçen hafta bnmde arkadaşımı aradılar ilk önce seyrci olarak katılmasını istemişler hatta geçen hafta c.tesiydi sabah taksim akm den servisle almışlar akşam 10buckta dndü evine syrci olark izlemiş ama öçok yorucuydu diyo snra deneme çekimi yapmışlar yaklaşık 300 kişi vardı diyo herkesle 10 dk falan grsmüşler hiç sansım yok aramzlar diyodu ki bgn arayıp p.tsi 2. grşmeye çağrmışlar bebekteki ofslerine bakalım p.tesi detayları yazarım tatlım :)

Aaa çok iyi arkadaşına sorar mısın ne sormuşlar :))

ben de başvurmustum 3 hafta kadar önce cep telefonuma mesaj geldi mülakata çağırdılar beni , seni niye program izlemeye cağırdılar baştan anlamadım.
Neyse bebekte görüşme ofisleri vardı , birsürü genel kültür soruları sordular , programın soru seviyesinin çok üstünde öyle diyim.
Sonra 100 üzerinden 75 aldın falan dediler..Fotograflarımı çektiler , biz sizi arıyacağız dediler , ama sonra arayan olmadı.

sana bol şanslar cnm

ben de başvurmustum 3 hafta kadar önce cep telefonuma mesaj geldi mülakata çağırdılar beni , seni niye program izlemeye cağırdılar baştan anlamadım.
Neyse bebekte görüşme ofisleri vardı , birsürü genel kültür soruları sordular , programın soru seviyesinin çok üstünde öyle diyim.
Sonra 100 üzerinden 75 aldın falan dediler..Fotograflarımı çektiler , biz sizi arıyacağız dediler , ama sonra arayan olmadı.

sana bol şanslar cnm

Ben zaten mülakatı geçeceğimden şüpheliyim canım :)

bende kim 500 bin istere başvurdum ama tık yoktu
sonradan bi baktım adamlar hukuk yok bilmem ne bölümü adamları alıyorlar :emir_bebek:
inşallah canım çağrırlar bi değişiklik olur :1::kkk:

hayırlısı olsun canım gitmedim bu tarz yarışmalarda prosedür ne olur onu da bilmem ama gidersen yarışmacı olarak çağırırlarsa yarın izleyin falan mutlaka yazarsan izlemiş oluruz yarışma çok zevkli düşsen bile anı olur:1:

Back
X