Herkeze iyi geceler Oncelikle, gozume uyku girmiyor nedenmi eşim sagolsun bugün yarin isten erken donersem annemlere gideriz dedi.
Ben oyle kalakaldim himm tamam dedim ama nasil dedim Allah bilir :))
Kaynanacigimla hic aramiz yok. Hicte sevmem tabi karsiliklidir oda beni sevmez. Zamaninda yapmadigini birakmaddi ben takiya kadar aldi diyeyim anlayin bayanlar. .
Hamileyim eşimle 1 bucuk ay oncesine kadar gidip geliyorduk her gittigimde beklerimdememe ragmen evime ayak basmadi kralice hanim merak edip hamileligimi bile sormadi sorgulamadi .
Herneyse sormasinda zaten cok memnunum . Esim yogun calisan biri 1 bucuk ay oldu gitmedik annesine.Surekli ayagina gidip hizmet etmmemi bekliyor heralde diye bende hic gidelimmi demedim .
2 hafta once esim annesini gormus senin cocugunda sana aynisini yapsin demis kendi kendine afra tafra pesinde. İlk cocugum kendi anneme bile gidemiyorum agirlastim rahat olamiyorum evimden baska diye kadin bikmadan geliyor. Her geldiginde eli kolu dolu , bebekk giysileri nevresim yorgan kuvet benden daha heycanli diyebilirim..
Esimin annesi ise bir patik bile dokumadi ilgisiz yani bayanlar hanim sultan edalarinda. Ve ben aradan uzun bi sure gectigi icin kaynanma gitmeye cekiniyorum. Biyik altindan laf sokar canimi sikarmi diye ki yuzde yuz eminim sokar o an ben nasil dayanirim ne yaparim e hamilelik pskolojisi
Offff benim bu isten siyrilmam lazim ama nasil hic gelemem cunku dara sikintiya bilemiyorum. Aklima sanci numarasi yapmak bile geldi inanirmisiniz cok cirkince evet katiliyorum ama ne yapsamkii acaba :))