Eyvah

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Arkadaşlar bana bi akil verin ne yapacağını bilmiyorum 27 yaşındayım 3 yıllık ciddi bi ilişkim oldu ama kendimce hakli oldugum bir cok sebepten dolayı bitirmeye karar verdim ayrıldım 6-7 ay peşini birakmadi huzur vermedi ailemi rahatsız etti telefonumu degistirdim zar zor kurtuldum diyebilirim tamamen kurtuldm oh sesi cikmiyo derken az önce öğrendim ki arkamdan konusuyormus ortak arkadaslarimin arkadaşlarına sevgiliyken özel ne yasadiysak konusuyormus hemde abartip ekleyip benim adımı çıkarmaya çalışo resmen bu serfszlik değilde nedir. Ben gidip Konuşayım mi onunla kizlar yoksa tuzağına düşmeyeyim muhatap olmayayim mi namus konusunda cok hassas olduğumuza bilio ya nasıl konuşur arkamdan buncaaa sevgili ayrilio bi benmiyim ne yapayım ben ne cvp vereyim ;(

Of çok ariyormusunuz bu tipleri?

Konuşmayin derim.

Sizi bilen biliyordur kisiliginizi nasil bir insan oldugunu ...ne o insanla muhattap olun nede o insana inanan arkadaslarinizla cevrenizle muhattap olun sizi taniyan guvenen insanlari taniyip hayatinizda onlarla yol almaya devam edin derim

Kim ne diyecek diye o adamla karsi karsiya kalip belkide o kötü günlerinizi tekrar yasamaya gerek yok diye dusunuyorum

Ulasamadigi cigere mirdr dio senin ki hic muhatap olma.onun istedgide bi zaten..havlasn dursun

O lafı getiren yakın çevrenize yeni bir birlikteliğiniz olduğunu ve çok mutlu olduğunuzu söyleyin kulağına gidince o sinir olsun boşverin.
Çok ileri giderse de hukuksak olarak çözüm arayın.

Konusmayin eger konusursaniz emin olun inuda farkli sekilde anlatir saga sola herkes ayrilirken kisiligini ortaya koyar o okuzde kisiliksizmis adam olan hatta erkek olan yapmaz konusmaz konusturmaz birak kuyruk acisindan bi tarafından element uyduruyor iste takma

bugün aile şerefi vardı tvde. bende izlerken bayağı düşündüm. filmi bilirsiniz,hayırı kabul etmeyen bir adam ve babası, bütün bir aileyi mahvetti. bin kere izlememe rağmen yine gözlerim doldu.
eski sevgilin de aynı bu durumu hatırlattı bana ŞRFZ OKTAY

Mantikli dusun.
Onun amaci senle iletisime gecmek.
Sen simdi " benim hakkimda konusma" diye bi mesaj atarsan.
Farkdicekki mesaj ulasmasi gereken yere ulasiyor.
Taktik ise yaradi: onla konstun.
Ve tekrar ayni taktigi deniycek.

Onun yerine hic duymadim gormedim bilmiyorum taktigini uygularsan o konusur konusur. Sonra o soylediklerinin sama hic ulasmadigini dusunur ve keser artik. Taktik ise yaramadi der.

O yuzden mantikli olani yap. Hic haberin yokmus gbi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…