Ezgi Mola, diş macunu için 500 bin TL ücret alacak

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Ezgi Mola, diş macunu için 500 bin TL ücret alacak
fft81_mf3079864.Jpeg

Son dönemin parlayan isimlerinden Ezgi Mola, ünlü markaların da gözdesi olmaya başladı. Güzel oyuncu, Alman diş macunu markasının yüzü oldu.

Dünya çapındaki yüzü olarak Shakira'yı seçen firma, Türkiye İçin ise Mola'da karar kıldı. Genç oyuncunun bu anlaşmadan 500 Bin TL aldığı iddia edildi.

Daha önce de bir turizm firmasının reklam teklifinden 500 Bin TL isteyen Mola, firmanın 300 Bin TL'ye Burcu Esmersoy ile anlaşması üzerine reklam filmlerinden rol alamamıştı.
http://www.radikal.com.tr/hayat/ezgi_molaya_astronomik_reklam_ucreti-1265362

Beşyüz bin liraaaaaa:KK59: Kaç kutu diş macunu yapar bu para, how much money:KK45:

Milli piyango 2015 büyük ikramiye bileti ezgi çıkmış gibi

Merkez bankası para basım yeri ezgiye çalışacak ha vay be

Ezgi mola piyasada çok çok aranılan biri değil bence o yuzden 500 bin alacağını sanmıyorum. Ha medcezirde ki kız olsaydı daha bile fazlasını. İsterdi

Dişlerini fırçalayan küçük çocukların genelde macunu yuttuğunu söyleyen uzmanlar, "Yüksek dozda flor, kansere ve zekageriliğine neden olabildiğini söylüyorlar, bunları biliyormuydunuz?
Ben 2 yaşındaki oğluma ve kendimize foreverın diş macununu kullanıyorum çok memnunum florürsüz ve içerisinde aloevera ve propolis var. Ağız içinde kokuya,aft,tartar ve bir çok şeye iyi geliyor. İnternete dünyanın en iyi diş macunu yazıncada geliyor. Herkeze tavsiye ederim.

Oh helal olsun. Güle güle harcasın. :)
Ayrıca Ezgi Mola'nın dişleri kendisinin; kaplama değil.

Bunun yerine disleri o kadar guzel fakir insanlar var. Onlari oynatsalar. Kiyamet mi kopar?
Yabanci yuzler benim daha da dikkatimi cekiyor...

Ayyy ne aranilan yuz ne aranilan yuz..
Arkadasim hosgeldinde bir halt yapamiyor..
O sahneye hic yakismiyor ne espirisi espiri ne baska birsey...

Ohh cok da iyi olmis Burcu kapmis parayi..
Bu ezonun da Allah gozunu doyursun..

Back
X