Eziklik duygusu nasil atilir?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Bu eziklik denen sey nasil atilir onceki konumu ve kuzenimi bilenler bilir benim nasil ezik oldugumu annemde savunmuyor ki simdi sordum tatile gidecegimiz kuzenler onlarmis ben istemiyorum onunla gitmek zehir edecek bana tatili :( uykularim kacti simdiden ben orada kendimi de savunamam istiyorum ama laf cikmiyor sanki agizimdan ben napicam ya :( agladim agliycam burnumun ucunda allah rizasi icin yardim

Sen bence kendini sevmiyosun ve bu yuzden ozguven eksikligin var ozguvenin tam olunca kendini ezdirmezsin.

Sen bence kendini sevmiyosun ve bu yuzden ozguven eksikligin var ozguvenin tam olunca kendini ezdirmezsin.
aslinda seviyorum abla biliyormusun bence sebep kucukken beni bir sorunum yuzunden dislarlardi kole gibi kullanilardi soylemicem o sorunu uzuluyorum

Ne demek kendimi savunamam.Eğer biri sizi üzecek bir eylemde bulunursa unutmayin buna siz musade ediyorsunuzdur,net! Çizginizi çekin,kurallarinizi koyun gerekirse muhattap olmayin bile.Unutmayin herkes değerlidir ve bu degeri belirleyen kişilerin kendisidir.siz baştan kendinize ezik mezik demeyin lutfen.Sevin kendinizi

Ne demek kendimi savunamam.Eğer biri sizi üzecek bir eylemde bulunursa unutmayin buna siz musade ediyorsunuzdur,net! Çizginizi çekin,kurallarinizi koyun gerekirse muhattap olmayin bile.Unutmayin herkes değerlidir ve bu degeri belirleyen kişilerin kendisidir.siz baştan kendinize ezik mezik demeyin lutfen.Sevin kendinizi
nasil oluyor biliyormusunuz simdi diyelim o bana cirkin dedi once takmamaya calisiyorum devam ettirdi ya direk agliyorum cok sulugozum

Kendini ezik gibi görmen çok yanlış geçmişte yaşadığın bir sorun buna neden olmuş ve paylaşmak istemiyorsun anlaşılan sana vereceğim bir Öneri asla bulunmak istemediğin ortamlarda kendini mecburi hissederek bulunma bunlar akrabaların bile olsa
Bu eziklik denen sey nasil atilir onceki konumu ve kuzenimi bilenler bilir benim nasil ezik oldugumu annemde savunmuyor ki simdi sordum tatile gidecegimiz kuzenler onlarmis ben istemiyorum onunla gitmek zehir edecek bana tatili :KK43: uykularim kacti simdiden ben orada kendimi de savunamam istiyorum ama laf cikmiyor sanki agizimdan ben napicam ya :KK43: agladim agliycam burnumun ucunda allah rizasi icin yardim
[/QUOT

Yapma bunu kendini allah aşkına , ne yani altınamı işerdin bitlenirmiydin küçükken , kim bilir ne sanki eğer böyle bişeyse, sen cevap verdiğin an onlar susacak zaten .

Yapma bunu kendini allah aşkına , ne yani altınamı işerdin bitlenirmiydin küçükken , kim bilir ne sanki eğer böyle bişeyse, sen cevap verdiğin an onlar susacak zaten .
hayir iseme hastaligim vardi tum doktorlar bir seye cok uzulmus ondan demislerdi

aslinda seviyorum abla biliyormusun bence sebep kucukken beni bir sorunum yuzunden dislarlardi kole gibi kullanilardi soylemicem o sorunu uzuluyorum
Hic gecmise takili kalma sen kendi guvenini topla yeri geldiginde cevaplarini ver.Ozguven gelince bunlar zaten oluyo sen kendini tam anlamiyla sevmeye bak.

Hic gecmise takili kalma sen kendi guvenini topla yeri geldiginde cevaplarini ver.Ozguven gelince bunlar zaten oluyo sen kendini tam anlamiyla sevmeye bak.
bu sefer gercekten deneyecegim bana misal cirkin mi dedi sen kendine bak diyecegim azarladi mi dislerimi gosterecegim yeter

nasil oluyor biliyormusunuz simdi diyelim o bana cirkin dedi once takmamaya calisiyorum devam ettirdi ya direk agliyorum cok sulugozum
Empati kurarak söylüyorum,bana biri çirkin dedi diye ben kendimi öyle hissetmem emin olun.Güler geçerim hatta.Önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.Boyle bir durumda kesin çalışan bir taktik söylüycem size; karşinizdakini umursamayin! 1 söyler 2 söyler sizin umursamadiginizi görünce vazgecer gider.Umursamamak güçlü ve zeki insanlarin özelligidir .Bunu hep hatirlayin.

hayir iseme hastaligim vardi tum doktorlar bir seye cok uzulmus ondan demislerdi
Tamam işte tahmin etmiştim , hastalık bu güzelim millet neler neler geçiriyor , olduysa olmuş yani ne var bunda , utandığın sustuğun için üstüne geliyorlar , hayatın boyunca bunun acısını çekersin böyle devam edersen . Bi sal yahu sanane demeyi öğren .

Empati kurarak söylüyorum,bana biri çirkin dedi diye ben kendimi öyle hissetmem emin olun.Güler geçerim hatta.Önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.Boyle bir durumda kesin çalışan bir taktik söylüycem size; karşinizdakini umursamayin! 1 söyler 2 söyler sizin umursamadiginizi görünce vazgecer gider.Umursamamak güçlü ve zeki insanlarin özelligidir .Bunu hep hatirlayin.
Tesekkur ederimm bunu telkinliyorum kendime takma diyorum biraz oluyor bir bakmisim ki yaslar kendiliginden suzulmus bir keresinde o kadar cildirmis ve bunalmistim ki kendimi bir seyle disari attim o gun cenaze vardi anonstan euymustum camide evin hemen orda girdim iceri hickira hickira agladim

Tamam işte tahmin etmiştim , hastalık bu güzelim millet neler neler geçiriyor , olduysa olmuş yani ne var bunda , utandığın sustuğun için üstüne geliyorlar , hayatın boyunca bunun acısını çekersin böyle devam edersen . Bi sal yahu sanane demeyi öğren .
inan cok rahatlattiniz tesekkur ederim <3

Tesekkur ederimm bunu telkinliyorum kendime takma diyorum biraz oluyor bir bakmisim ki yaslar kendiliginden suzulmus bir keresinde o kadar cildirmis ve bunalmistim ki kendimi bir seyle disari attim o gun cenaze vardi anonstan euymustum camide evin hemen orda girdim iceri hickira hickira
Rica ederim.Ne kadar cok uygularsaniz bunu zamanla karakter ozelliginize yerlesir.Kuzeniniz neden ugrasiyor ki ayrica sizinle? Ben biri benimle ugraşinca beni cekemedigini düşünürüm .Demek ki sizi cok kaale aliyor .Ben muhattap almak istemediğim bir insanı yok gibi düşünürüm .Ne derse desin,naparsa yapsın umursamam.Bakin umursamak değer vermektir.

Rica ederim.Ne kadar cok uygularsaniz bunu zamanla karakter ozelliginize yerlesir.Kuzeniniz neden ugrasiyor ki ayrica sizinle? Ben biri benimle ugraşinca beni cekemedigini düşünürüm .Demek ki sizi cok kaale aliyor .Ben muhattap almak istemediğim bir insanı yok gibi düşünürüm .Ne derse desin,naparsa yapsın umursamam.Bakin umursamak değer vermektir.
Kendisi 20 kusur yaslari da devirmis bana hep sulalede cok hanim hanimcik derler overler onu ovmezler ondan olabilir

Ay uzuldumya ne bilim o an yapiştirin cevabi işte, çirkin mi dedi, hemen yuzune pat diye "sana benzemeye calişiyordum demek basarmişim" 😈falan deyin canim nebilim hemen susturun .sizi ezerek kendini mutlu edemeyecegini anlasin ama ah ah bende boyleydim gecti çok sukur...

Profil resmindeki mavi gözlü adamin kurdugu Cumhuriyetin kendine guvenen,azimli,basi dik,ozguvenli, kendinden emin Türk kizi ol bakiyim.
Kimseyi takma, gecmiste takili kalma,ozguvenli ol,hic kimsenin seni uzmesine izin verme.

Back
X