- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
Çok karışık yazmışsın ya .
Onların evde kaldığın için " ne dersem yapar, yapmak zorunda " gibi düşünüyor .
Başka eve çıkma şansınız yok mu ?
maddi olanaklarım sınırlı ve farkındayım kafam çok karışık o yüzden. çünkü evinde kaldığın insanlar sana ne hitaplarda bulunuyolar. geldiğimden bu yana hergün bulaşıklarda elim ve misafirleri geliyor kızı yapmıyor herşeybende. üstüne bulaşık yıkamamı izliyollar şaka gibiler ya.
Of çok zor ya senin durumunda .
Tam olarak neyin oluyorlar ?
Part time bir iş baksan da çalışsan zamanın var mı ?
canım tam akrabam değiller zaten. çok zor hemde ne zor. bide dün akşamı daha sonra konuşuruz demez mi güler misin ağlar mısın ya sinir harbi verdiriyorlar resmen. psilikler.cebimden son kurusuma kadar aldılar ve kızı üstelik nereye gitsen bunu yapmak zorundasın demez mi yuh ya dedim. yuh ya. bana senin paran nerden gelio. saçma saçma sorular soruyo. bunları ne amaçla soruyo peki?
Bir şey diyeceğim de tövbe tövbe .
Bunlar nasıl insanlar ?
Babamın kuzeni 1 sene kadar bizde kaldı .
İnan bulaşıkları yıkamayı boşver banyodan çıkınca banyoyu bile yıkamadan çıktı da ağzımızı açıp bir laf etmedik .
Dua et .
Başka çıkar yol yok gibi .
Çalışarak okuyan çok insan biliyorum,sığamamışsın yanlarına anlaşılan. Üç dört arkadaş ev tutun kişi başı fazla tutmaz sanırsam. Yoksa sağlıklı dersde çalışamayacaksın. Başkalarının yanında yaşamak zordur,istenmemek zordur,psikolojin bozulacak,kendine güvensiz bir birey haline geleceksin zamanla. çıkar yolu aramaya bak bence.
bizde kalanlarda oldu arkadaşlarıda geliyordu hatta. kalıyolardı kaç yıl kaldılar babamlar bises etmediler para filanda almadık. bunlar istiyorlar canım bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?