ezildikçe eziliyorum

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
yaşadığım sorun içimde gün geçtikçe daha çok yıpratark büyüyor. ne yapacağını bilsemde dilimi kesip oturmam gerekiyor sebebi belli evlerinde kalıyorum ve kızı istediği gibi elimin mahkum olduğunu bildiği için ezebildikçe ezmeye çalışıyor. kırıcı sözler ve bunlardan bazıları. dün yaşanan olay beni son derece kırdı. ben üniversitemi değiştirdim izmirde akrabalarımda kalıyorum şuan ama kızı basta sever gibi yakın davranıyordu ama alttan alttan lafını sokuyordu yine. arkadaşları bana bişey yapmak istese neden bana yok. neden beni öpmedin. neden şunu yaptın. o kendi alabilir şapkayı vs.hep bu tarz söylemler. ideallerimle ilgili yurt dışında şurda olmak istiyorum dediim zaman ise git orda parça kesicilerden ol. çok güzel meslek iyi kazanırsın diye gülerek dalgasını geçiyor. bir mekana geliyor benimle sonra annesine işte nehir çok istiyordu o yüzden gittik. erkek arkadaşını aramadan sorar kafam doludur o an. evet derim . anne nehir ara dedi bana. hep nehir nehir nehir. arkadaşlarımla bir ortama koyarım yakınlaşmaları olur. sevgilisi varken. dün yine gittiğim arkadaşlarla tanıştırdım. yakınlaştılar benim arkadaşlarım ama o ilk defa tanıyor ve görüşme sonrası film izlemeye davet etti ve izlemeye gittik. benim dersimle ilgili aklım karmakarışık. filmi bile izleyemedim. bunlar yeni tanışmaya rağmren bayagı yakınlaştılar. aklım dolu dersimi düşünüyorm eve gdim dedim. bunlar 5 dk filan diye dediler ama ben biliyorum o 5 dklar hep uzardı. neyse ben çıktım.bu sonra benden 20 dk geç geldi bir hışımla telefonda arkadaşımın aradığını gördü çocukta beni seven bir çocuktu. ders çalışyomuş güya al işte ne güzel xx le ders çalışıyo. annesine söylemiş annesi geldi. hesap soruyo benden hani ders çalışıyodun.kızımı orda bırıkp nası gelirsin. hani konuşulmamış birşey olsa tamammda. daha kötü söylenmeye başladı. sen duydun duymamazlıktan geldin dedi. içim doldu ağladım bırakın gidicem bu evden dedim. dahada kendi üstüne alınmaya başladı.herşeyi kendi üstüne neden alınıyosun ki kafam dolu ders çalışmam gerek dedim. ne pis söylemlerde bulundu. nankör dedi bana. sonra annesi senin psikolojik sorunların var. psikolojik hastasın sen dedi. şimdi bunları yazarken bile içimden kopanları anlayanlarınız vardır muhakkak. lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin.

Çok karışık yazmışsın ya .
Onların evde kaldığın için " ne dersem yapar, yapmak zorunda " gibi düşünüyor .
Başka eve çıkma şansınız yok mu ?

Çok karışık yazmışsın ya .
Onların evde kaldığın için " ne dersem yapar, yapmak zorunda " gibi düşünüyor .
Başka eve çıkma şansınız yok mu ?

maddi olanaklarım sınırlı ve farkındayım kafam çok karışık o yüzden. çünkü evinde kaldığın insanlar sana ne hitaplarda bulunuyolar. geldiğimden bu yana hergün bulaşıklarda elim ve misafirleri geliyor kızı yapmıyor herşeybende. üstüne bulaşık yıkamamı izliyollar şaka gibiler ya.

Of çok zor ya senin durumunda .
Tam olarak neyin oluyorlar ?
Part time bir iş baksan da çalışsan zamanın var mı ?

Of çok zor ya senin durumunda .
Tam olarak neyin oluyorlar ?
Part time bir iş baksan da çalışsan zamanın var mı ?

canım tam akrabam değiller zaten. çok zor hemde ne zor. bide dün akşamı daha sonra konuşuruz demez mi güler misin ağlar mısın ya sinir harbi verdiriyorlar resmen. psilikler.cebimden son kurusuma kadar aldılar ve kızı üstelik nereye gitsen bunu yapmak zorundasın demez mi yuh ya dedim. yuh ya. bana senin paran nerden gelio. saçma saçma sorular soruyo. bunları ne amaçla soruyo peki?

Bir şey diyeceğim de tövbe tövbe .
Bunlar nasıl insanlar ?
Babamın kuzeni 1 sene kadar bizde kaldı .
İnan bulaşıkları yıkamayı boşver banyodan çıkınca banyoyu bile yıkamadan çıktı da ağzımızı açıp bir laf etmedik .
Dua et .
Başka çıkar yol yok gibi .

Çalışarak okuyan çok insan biliyorum,sığamamışsın yanlarına anlaşılan. Üç dört arkadaş ev tutun kişi başı fazla tutmaz sanırsam. Yoksa sağlıklı dersde çalışamayacaksın. Başkalarının yanında yaşamak zordur,istenmemek zordur,psikolojin bozulacak,kendine güvensiz bir birey haline geleceksin zamanla. çıkar yolu aramaya bak bence.

bizde kalanlarda oldu arkadaşlarıda geliyordu hatta. kalıyolardı kaç yıl kaldılar babamlar bises etmediler para filanda almadık. bunlar istiyorlar canım bide.

canım düzenim yok zaten. kız isteyince gezmek zorundaymışız gibi zorunluluk var sanki. henüz yer bulamadm ki bulsam tamam ama henüz yer bulamadm. artık nere olursa gidicem. kendime güvenimi sorgulamaya başladım zaten. bide tesellii verir gibi annesinden uzakta normal demezler mi allahım ya şaka sandım bir an. inan çok gücüme gidiyor

okula gidicem birazdan akşam burda olucam lütfen kızlar desteklerinizi esirgemeyin kendimi mutsuz hissediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.

Aileniz bu yaşadığnız sıkıntıları biliyor mu?
Bilseler eminim bir dakika tutmazlar sizi orada.
Siz de imkanlarınızı zorlayın bir an önce.
Size de yazık.

Ailemle konustum Az kaldı sıkma hemen yer bakalim dediler. Dün evde değil dii annesi psikolojik kitaplar acmış okuyordu.ailecek takıntılılar.ne pislikler işte. Nasıl dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…