ezilmeye mahkum muyuz?

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
123
biz kadınlar her türlü fedakarlığa cefaya sıkıntıya sitrese gögüs gererken erkeklerin bu vurdumduymazlığı insanı deli ediyor..
formu uzun zamandır takip ediyorum bir çok konu okudum, hep erkeklerin ilgisizliği kendilerini çok yukarılarda görmeleri vs şikayetler belli...
işten gelen erkek doğruca ya maçın başına ya bilgisayarda oyun başına..kıyamet kopsa umurlarında değil..
kadın ilgi mi istiyor alaka mı istiyor ağlıyor mu gülüyor mu kimin umrumda?
şu forumda karısını 4 4 lük mutlu eden erkek yoktur...tabiki kimse yat kat servet altın pırlanta istemiyor..
bir güler yüz bir ilgi çok mu? reva mı?
bu erkeklerin dengesizlikleri ! bir gün iyi diğer gün ortada birşey yokken bir sogukluk bir alınganlık..canı sıkılır kavga çıkarırlar canları sıkılır
ananın evine git derler...surat beş karış ne oldu dersin ağızlarını bıkcak açmaz? EZİLMEYE MAHKUM MUYUZ?
bugun canım çok sıkkın konu açmak istedim...kk daki tüm arkadaşlarıma tesekkur ediyorum...

Son düzenleme:
biz kadınlar her türlü fedakarlığa cefaya sıkıntıya sitrese gögüs gererken erkeklerin bu vurdumduymazlığı insanı deli ediyor..
formu uzun zamandır takip ediyorum bir çok konu okudum, hep erkeklerin ilgisizliği kendilerini çok yukarılarda görmeleri vs şikayetler belli...
işten gelen erkek doğruca ya maçın başına ya bilgisayarda oyun başına..kıyamet kopsa umurlarında değil..
şu forumda karısını 4 4 lük mutlu eden erkek yoktur...tabiki kimse yat kat servet altın pırlanta istemiyor..
bu erkeklerin dengesizlikleri ! bir gün iyi diğer gün ortada birşey yokken bir sogukluk bir alınganlık..canı sıkılır kavga çıkarırlar canları sıkılır
ananın evine git derler...surat beş karış ne oldu dersin ağızlarını bıkcak açmaz? EZİLMEYE MAHKUM MUYUZ?
bugun canım çok sıkkın konu açmak istedim...kk daki tüm arkadaşlarıma tesekkur ediyorum...

Güldeniz cok hakklisin ama erkekleri bu hale.gelmesinde biraz bizlerinde sucu var daha dogrusu anneler tarafindan simartiliyorlar daha sonrada eslerinden de öyle ilgi görüyorlar belli bi süre sonrada kendilerini tepelerde gòrüyorlar.

Canım sende biriktirme olmuş galiba iyi ki yazmışsın buraya inşallah gönlün biraz ferahlanır yazdıkça. Mahküm olduğumuzu zanetmiyorum. Bizim de psikolojik hallerimiz değişiyor etkileniyoruz ister istemez bir çok şeyden. Bu forumda mutlu eşinden gayet memnun olan kadınlar da var bence. Kadınlarla erkeklerin ihtiyaçları aynı aslında ama kendilerini ifade etme konuşma ilgi gösterme şekilleri farklı. Bir sorun ortaya çıktığında biz kadınlar hep konuşmak isteriz erkekler ise tam tersi bizim konuşma ısrarlarımızı geri teper çünkü onların dilinde bu bizim onlara güvenimiz yok anlamına geliyormuş. Düşünüyorlarmış ki biz anne rolüne giriyormuşuz oysa onlar onların kadınları olarak onlara o sorunu çözebilirsin yardıma konuşmaya ihtiyacın varsa da ben burdayım arkandayım sinyallerini almak istiyormuş. Agızlarını bıçak açmadığında da bırakmamız gerekiyormuş onları üzerlerine gitmek değil kendimizle ilgilenmemizi istiyorlarmış. Rahat bırakmamızı istiyorlarmış kafalarındakini netleştirene kadar sorunun çözumunu kendileri bulana kadar. Erkeklerde ego sorunu oluyor gelende hep onlar üstte bizim kahramanlarımız olmak istiyorlarmış.
Benimkini kafasında olanları bende bilmek istiyorum istemem mi ama anlatmıyor adam eskiden çok sinirleniyordum bagrıp çağırdığım da oldu ama hiç bir şey değişmedi yani. Üstüne gitsem daha da kötü oluyor gitmiyorum artık kendimi çekiyorum bir zaman için kendisi yanaşıyor iyi hisetiginde. Şimdi diyebilirsiniz ki hee hep onların keyfine göre mi yaşıyacaz ilişkilerimizi bende sizin tarafınızdayım ama en azından benimkine hiç bir konuşma işe yaramadı bu yöntemi deniyorum sanırım iyi sonuçlar alıyorum bakalım ilerde ne olucak. Surat mı asıyo assın senin keyfin yerindeyse tadını çıkart derim. Konuşmak istemiyorsa kendi bilir sen zaten orda yanındasın konuşmaya hazır olduğunda gelsin kendisi konuşsun. Bagırıp çağırmaya hiç gerek yok olan bize oluyo bir de bazen bizi suçumuz yok ken suçlu rolüne sokuyorlar sinirlendimizle kalıyoruz bir de bazen özür dileme mecburiyetinde kalıyoruz ister iztemez...

Back
X