ezirirken antibiyotik kullanan varmı?

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
5
643
43
bebeğim 3 aylık daha ,emziriyorum tabii.rahatsızlığım yüzümden doktor antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi.ama ben tedirginim.ne yaparsam bebeğim en az etkilenir bilgisi yada önerisi olan varmı.doktor mecbur kalındığında uygun antibiyotiğin kullanılmasının zararı olmadığını söyledi aslında.oyüzden emzirmeyi kesmedim.
bilgisi olan varmı hanımlar???

gogsum tıkandıgı ıcın doktor verdı bana. oğlum 1 aylık ve ben kullandım. bı zararını gormedım. doktorlara guvenıyorum. zararı olsa vermezlerdı.

ben kullandım bronsit olmustum zararını görmedim gecmiş olsun....

kızım 6.5 aylıktı ve çok ağır farenjit olmuştum.10 tane penisilin iğnesi oldum ve ardından bir kutu da hapını bitirdim.mecburen.kızımın dr una da sordum.ilaçları almazsam iyileşemeyeceğimi,sütümü de etkilemeyeceğini söyledi.korkma ilaçlarını al.

ilaç almaya başladığımdan beri bebeğim ishal oldu oyüzden tedirginim.
ama biraz rahatladım saolun

bende sinüzit oldum dr verdi ama ben kullanmadım
ve buyuzden basım iyce agrıyor

doğum sonrası bebekler daha ilk günlerindeyken en az beş gün zaten antibiyotik veriyor drlar özelikle sezeryan doğumlarda.yan etki oluşturmadıysa kullanabilirsin.

bana da doğumdan sonra antibiyotik vermişti doktorum. bence sen ne kadar sağlıklıysan bebeğin de o kadar sağlıklı olur. ben bu olaya söyle bakıyorum hep, gripli sütü içmesinden iyidir.. doktoruna güven ve ilaçlarını ihmal etme derim..

Arkadaşlar 47 günlük bebeğim var.İdrarında mikrop çıktı.Bunun için Suprax adlı şurubu kullanıyoruz.Tedbi
r amaçlı bende tahlil yaptırdım bende de enfeksiyon çıktı.Doktor bana Monurol Şase ve İnfex adlı 200 mg antibiyotiği verdi.Sabah Akşam kullanıyorum.Monurolu hamileliktede kullanmıştım onda sıkıntı yok.Fakat infexi kullandığımdan beri benim ve bebeğimin idrarı kokmaya başladı.Çok tedirginim.İlacı bırakmayıdüşünüyorum.Aranızda bu ilacıemzirirken kullanan varmı?

Back
X