Eziyet eden komşulardan bıktıııım...

asina_tuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
96
17
98
İzmir
Şu anda gece saat 04:42 ve biz hala uyumadık çünkü oğlum diş çkardığı için en ufak bi gürültü de uyanıyor. Üst kattakiler gecenin 1 inde çivi çakar gibi ses yapıyorlar yere sürekli bişeyler düşürüyorlar ve biz uyanmak zorunda kaldık hergece olduğu gibi. Anne ve oğlu birlikte yaşyorlar kadın 57 yaşında oğlu 30. Bir insan hergün halılarını silkeleyebilirmi? Bu kadın silkeliyor hemde çamaşırlarım varkende.B Alerjimiz var camlarımı bile açamyorum bütün tozu pisliği geliyor delircem yakında kendisine düzgünce söylediğim halde devam ediyor Allah ıslah etsin ona hakkımı asla helal etmiyorum

Söylemekten anlamaz bu tipler. Zaten anlayışlı insan olsalar böyle herşeyi çırpıp gürültü etmezler. Allah kurtarsın...

Belli günler silkeleme günleri olmalı öyle saçmalık olmaz. Binanın girişine kocaman yazı asın sessiz olunmasıyla alakalı.

Apartman yonetıcısıne soyledınızmı
Aynı seyı 3 kere yaptımı ıhtar cekılıyor yıne yaparsa ımza toplanıp gonderılıyor bızım apt de
Yonetıcıyle bı konusun bence
Cocugun odasını degıstırme ımkanınız varmı
Uyurken muzık acsanız cıkan sesler uykusunu dagıtmaz ninni gıbı ınternetde sakınlestırıcı muzıkler var

Böyle komşular insana kriz geçirtir.
Önceki evimde üst komşulardan illallah ettiğim için en üst kata taşındım rahatım.

böyle manyak saygısız komşulara hiç bi çare yok ne yazıkki, ben en sonunda son kat bi evde oturuyorum da yıllardır en azından alt katta olmaktan iyidir, gerçi onlarda çok gürültü yapıyor ama en azından bişeyler silkeleme gibi sorunlarım olmuyor

Sağolun mesajlarınız için başka bi ev bulduk 3.kat oraya taşıncaz. Burası müstakil apartman 4 katlı. Bu kadın burdan hayatta taşınmaz kendisi de kiracı ama ev sahibi gibi hareket etmeye alışmış Atalarımız ev alma komşu al diye boşuna söylememişler.Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Amin.
Sevindim sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…