EZİYETİN BÖYLESİ: BOYAYLA PANDA YAPILAN KÖPEKLER

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
EZİYETİN BÖYLESİ: BOYAYLA PANDA YAPILAN KÖPEKLER

Bir İtalyan sirki, caps’lerine doyamadığımız, nesli tükense en çok özleyeceğimiz, zebra ve kutup ayısının bir gecelik kaçamağından türeyen pandaları ticarete alet etti. Gezici Orfei Sirki, Çov-çov cinsi biri dişi biri erkek iki köpeği siyah boyadan geçirmek suretiyle pandaya benzetti.



Köpekleri yarı panda-yarı köpek diye pazarlayan sirk, insandışı bir dolandırıcılığa maruz kalan köpeklerle fotoğraf çektiren ziyaretçilerden para aldı. Hayvan Koruma Derneği'nin sirke yaptığı olağan ziyarette ortaya çıkan olağanüstü rezillik polise aktarıldı. Hayvan Koruma Derneği'nin başkanı, köpeklerin eğlenceye malzeme edilmek ve üzerinden kar sağlanmak için boyanmasını kabul edilemez bulduğunu açıklarken polis sirk hakkında soruşturma başlattı. Hayvanlara kötü muamele ve dolandırıcılık suçlarıyla yargılanan sirk, ceza aldı ve köpeklerin kötü amaçlara alet edilerek sergilenmeleri yasaklandı. Dünya tatlılarının, sayısız flaşa maruz kalmaktan mütevellit gözlerinin yaşarması dışında sağlıklarının yerinde olduğu açıklandı.







Aylar önce Şanghay'daki evcil hayvanlar fuarında yaşanan olayı örnek alan İtalyanlar'ı ve savunmasız hayvanlara kötü muamele yapan herkesi esefle kınıyoruz.





http://playtusu.com/haber/detay/11320/eziyetin-boylesi-boyayla-panda-yapilan-kopekler

 
Civ civlerde yapıyorlardı aynı eziyeti , allah onları bildiği gibi yapsın
 
Güçlünün güçsüzü ezdiği , yoksaydığı dünya ...
Lanet olsun sizin gibilere ...
 
nasıl ya? Pandalar Zebra ve Kutup ayısından mı oluyormuş?
 
Sirklerdeki hayvanlar eğlenceye malzeme edilmek ve üzerlerinden para kazanılmak için o kadar eziyet çekerlerken, sadece boyanmış olmalarını kabul edilemez bulmalarını da ben kabul edemiyorum, ne kadar saçma bir çeliski..

Hindistan' da fillerin eğitimini izlemiştim, insan olan bunu yapmaz, hayvanları işkencelerle delirtiyorlardı resmen. Sirklerde de çok bi fark olduğunu sanmam.
 
Boyalar zararlu boyamışmış da buna takılmışlar anlamadım. Doğum günlerinde bayramda seyranda insanlar kendi çocuklarının suratlarına envai şey sürüyorlar. Bunu cani hislerle yapmıyorlar ya da çocuklarımız bizden güçsüz ezelim onları suratlarına kelebek çizelim demiyorlar.
Hayvanlara yapılan onca eziyetin yanında bu bana çok masul geldi. Hatta o köpeklerin petshoplarda satılması yüzlerinin boyanmasından bin kat daha üzücü bir durum.
 
nasıl ya? Pandalar Zebra ve Kutup ayısından mı oluyormuş?

tek değilmişim

Evet nesillerinin tükenme tehlikesinde olmasının sebebi de bu. Zebra ve Kutup ayıları artık çiftleştirilemiyor. Ama küresel ısınma ile kutup ayıları le zebraların yeniden bir iklimde toplanması öngörülüyor. Bu da panda nüfusunda patlamaya yol açacak. :)
 

aaaa vallahi şok oldum onlar birbirini nerede bulmuş da çiftleşmiş çok ilginç yaw
 
cok ılgıncmış zebrayla kutup ayısının çifleşmesı her nekadar ortaya panda gıbı guzzel bı sonuç çıksada ben hos gormuyorum bu durumu benımde 7tane muhabbet kuşum oldugu ıcın sosyal paylasım sıtelerınde sureklı araştırm haındeyım onlarla ılgı ama saayfalarda papaganla muhabbet kusunu cıfleştırıp onlardan yavru almaya çalışan ınsanları görünce uzuluyorum genlerle oynalınıyor mutasyana ugruyorlar cok uzucu ınsan oglu hayvanlara cok ezıyet edıyor para ıcın sırklerde neler yaptıryorlar nasıl egıtıyorlar yazık gunah.. allah dıyor onlar benım sesız kullarım onalar yapılanların hesabını ben soracagım..
 
Ay gene burada bir deli bir kuyuya bir tas atmis, kirk akilli cikaramamis olayi var..
Yav hic zebra ile kutup ayisindan panda mi olurmus?
Her duydugunuza inanmayin, pandalar uc milyon yildir bildigimiz panda iste.. Biraz gec doguruyorlar, nazli hayvanlar, bir bebekten fazlasini dogurmaz, kirk yilda bir doguran da olsa ikinciye bakamaz, zaten dogurdugu bebek de 100 gramlik birsey, bakmasi zahmetli, o yuzden de soylari tukeniyor iste..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…