Face book'ta beni engelleyeni ben nasil engellerim?msn sini bilmiyorum lutfen yardim.

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Meraba arkadaslar sizden acil yardim istiyorum çok sinirliyim çünkü...Sorunum face book'la ilgili...Face book'ta benim konusmadigim biri grümcemin arkadas listesinde, ben onunla hiçbir sekilde diyalog kurmuyor profiline bile bakmiyordum fakat buna ragmen beni ve hiç alakasi yokken esimi engellemis...Sorun engellemesi degil , sadece engeli istedigi an kaldirip benim profil resmime bakabiliyor esiminkine de tabiki, sonra tekrar engelleyip rahatina bakiyor...ne zaman engeli kaldirdigini bilsem sonsuza kadar ben engellerim ama bilemiyorum...msn adresinide bilmiyorum msn den engelleyeyim...bazi msn bulucu programlar var ama ne kadar güvenilir? deneyen varmi nasil duzeltebilirim bu sorunu çok rahatsiz oluyorum? nasil bulurum msn sini benim ve esimin profilini asla gormesini istemiyorum...en son çare görümcemi arkadas listemden çikarip, benim profilimi sadece arayan arkadaslarimin arkadaslarinin bulmasini saglamak olucak care bulamazsam...ortak arkadasimiz kalmassa beni hiç bulamaz arasada ama gorumcemi listemden çikarirsam kesin sorun yasariz çunku bu yuzden biriyle konusmuyor çok kizmisti o kisiye çikardi diye.... lutfen bir care kizlar deneyen varsa msn buluculari veya baska bisey yazsin hemen....

Son düzenleme:
Eğer sizi engellediyse siz engelleyemezsiniz çünkü onun profilini görmeniz engellenmiş merak etmeyin engelliyken oda sizi göremiyor :51:

duvarini,resimlerini felan gorebiliyo galiba o kisi,bunu istemiyosun dimi?
ayarlardan arkadaslarimin arkadaslari gorebilir secenegini,sadece arkadaslar gorebilire cevirebilirsin

aklima geldi,ne kdr ise yarar bilmiyorum

Sizi engellediğini nasıl anladınız ki ?
fotograflarima baktigi duydum (sadece profil resmime ama onu bile istemiyorum) engellemek için profiline giremedim çunku zaten o once davranmis...
Eğer sizi engellediyse siz engelleyemezsiniz çünkü onun profilini görmeniz engellenmiş merak etmeyin engelliyken oda sizi göremiyor :51:

msn adresinden engelleyebilirim isimden olmaz evet ama msn den olur, onu da bilmiyorum...o engellemis ama arada geceleri girip engeli kaldirip profil resmi olarak koydugum resime bakip tekrar engelliyor canim anladinmi??oglumun resimlerini koyuyorum gorsun istemiyorum...

Son düzenleme:
duvarini,resimlerini felan gorebiliyo galiba o kisi,bunu istemiyosun dimi?
ayarlardan arkadaslarimin arkadaslari gorebilir secenegini,sadece arkadaslar gorebilire cevirebilirsin

aklima geldi,ne kdr ise yarar bilmiyorum

canim benim duvarimda fotograflarimda hepsi gizli zaten...ayarlarimda arkadaslarimin arkadaslari bulabilire ayarli o da gorumcemin arkadasi ya engeli kaldirip profil resmime bakip cikiyor ona sinir oluyorum...sonra tekrar engelleyip sadece onun beni gormesini saglamis oluyor anlatabildimmi???onun için msn si sart ama nasil bulurum bilmem??

arkadaslar bir arkadasla denedik demin onun face book un dan o beni isimle engelledi bende msn sini engelledim engelli oldugum halde ve sonuc o engeli kaldirdiginda beni göremedi...benim istedigimde bu...nasil bulurum msn si ni yaa lütfen yardim....msn bulucu programlari deneyen varmi???

Back
X