face şifresi sende var senden ne saklayacak ki mesajına bile bakarsın sürekli..abisinin doğumgünü işte kız da birlikte foto cektirelim deiş belli ki bu da hayır dememiş..kız etiketlediginde yerinde olsam yorum yapar sevgilim hep böyle fotojeniksin yazar begenirdim sonra da sakin sakin sevgilimle konuşurdum detay sorardım hemen bir resim görünce ayrılacak kadar az mıydı güveniniz ?şu an ne durumda kendini affetirecek şeyler yaptı mı uğraştı mı sizin için bunlar önemli..toplum olarak sürekli ayrıl ayrıl hemen ayrıl modundayız oysa ki burdan her sey kolay en iyi siz bilirsiniz sevgilinizi onun için ben kimseye ne burda ne gercek hayatta ayrıl demem siz karar verin ama iyi düşünün anlık harcamayın bence sevgilinizi..
işte bazı insanlar saklamadan göz göre göre yapıyor yapacağını..aynı şeyi ben yapsam adım şeye çıkardı emin ol başka bir erkekle sarılıp foto koysam..artık kız mı demiş foto koyalım diye bilmiyorum çok üzgünüm sabahtan beri baya aradı açmadım artık o da aramıyor aramaz da sanmıyorum artık..eski sevgilimin böyle gece hayatı eskiden beri var bende tam zıttı bir kızım evden okula okuldan eve beni bu yüzden çok takdir ederdi ama kendi de her haltı yemekten sakınmıyor anladığım kadarıyla.bana demişti ki senle başladığım gün bar karı kız hepsi bitecek bnm için demişti aynen 4 aydır iyi gidiyorduk ama bu kızla olan samimiyeti bana normal gelmedi..