• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook adresim çalınmış

eyzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
66
1
86
33
Ankara
kızlar facebook adresim çalınmıs dün şoktaym çok korktum arkadaşıma küfürler etmiş.:5: bi baktım konusmalar o saatte ben yoktum arkadaşımda mesaj atınca anladım hemen msn adresimn şifresini değiştirdim facebook adresimi sildim. 14 gün içerisinde tamamen silinecekmiş yine girebilir mi :( :5:of ne yapıcam ben kim olduğuna dair en ufak bi bilgim yok :5:

face ine yeniden girecek olursa sana mail gelir dondurdugunuz hesabı açtınız diye. o şekilde takip edebilirsiniz :34:

14 gün içerisinde facemi silinecekmiş face adresin silinmez ki sadece dondurulur çalınan face adresini kullanmak istemiyorsanız arkadaşlarınız şikayet ettin o adres kapatılır

face hem dondurulabiliyor hemde silinebiliyor..

hesabını sil dedikten sonra 14 gün içersiinde hiç girmemen gerek..girilirse tekrar aktif oluyor :34:

başka bir hesaptan o hesaba girip şikayet kısmından çalındıgını bildirin...

Son düzenleme:
kızlar facebook adresim çalınmıs dün şoktaym çok korktum arkadaşıma küfürler etmiş.:5: bi baktım konusmalar o saatte ben yoktum arkadaşımda mesaj atınca anladım hemen msn adresimn şifresini değiştirdim facebook adresimi sildim. 14 gün içerisinde tamamen silinecekmiş yine girebilir mi :( :5:of ne yapıcam ben kim olduğuna dair en ufak bi bilgim yok :5:

Şifreyi değiştirdikten sonra neden sildiniz ki? Ayrıca niye korktunuz?

Hemen bi savcılığa gidiyosun,dilekçe yazıyosun bilişim suçları ilgileniyor.
Ve senin o şifreni çalan her kimse onu bulup pc sine el koyuyorlar.

Benimde facim çalınmıştı msn ile birlikte.Bu sayede geri aldım.

ben değiştirdim ama tekrar face'mi alır diye korktum birde tanımıyorum ilk defa başıma geliyor :( şifre değiştirdim ama güvenemedim ya birdaha girerse ? öyle bir ihtimal var ki güçlü bir parola koysam ?

Hemen bi savcılığa gidiyosun,dilekçe yazıyosun bilişim suçları ilgileniyor.
Ve senin o şifreni çalan her kimse onu bulup pc sine el koyuyorlar.

Benimde facim çalınmıştı msn ile birlikte.Bu sayede geri aldım.

dilekçenin içeriği tam olarak nasıl olmalıdır ?

ben değiştirdim ama tekrar face'mi alır diye korktum birde tanımıyorum ilk defa başıma geliyor :( şifre değiştirdim ama güvenemedim ya birdaha girerse ? öyle bir ihtimal var ki güçlü bir parola koysam ?

msn adresinin ve faceynin şifresini değiştir üzün zor bişey yap bidahada giremez zaten kimseyede verme sifreni :)

Back
X