Facebook fotoğrafına inanınca tecavüze uğradı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Fotoğrafa aldanınca tecavüze uğradı
BOLU’nun Dörtdivan İlçesi’nde tavuk kümesinde bekçilik yapan 38 yaşındaki K.D., facebook’ta açtığı sahte hesaptaki fotoğrafına aldanarak tanışmak isteyen 19 yaşındaki H.Ç.’ye tecavüz iddiasıyla tutuklandı.
Sitene Ekle
BOLU, (DHA) -

Dörtdivan’da bir tavuk kümesinde bekçilik yapan K.D. Facebook’ta sahte bir hesap açarak farklı bir kişinin fotoğraflarını profilinde kullandı. K.D. sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Ankara’da yaşayan H.Ç. ile tanıştı. İddiaya göre, K.D. ile tanışmak için Dörtdivan’a gelen H.Ç. facebook’ta arkadaşlık kurduğu kişiyi beklerken karşısında bekçiyi gördü.

K.D.’ye internette tanıştığı kişinin olmadığını söyleyerek evine dönmek isteyen H.Ç. bekçi ile bir süre sohbet etti. K.D. facebook’ta paylaştığı genç ve yakışıklı kişinin fotoğrafına aldanarak yanına gelen H.Ç.’yi aracına bindirerek ormanlık alana götürdü. K.D. tecavüz ettiği H.Ç.’yi daha sonra evine götürdü. H.Ç.’nin ailesinin şikayeti üzerine araştırma başlatan Jandarma ekipleri genç kıza ulaştı. K.D. gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.milliyet.com.tr/fotografa-aldaninca-tecavuze-ugradi-gundem-2137189/

He fotograftaki kisi olunca tecavuz olmayacak miydi?:KK14:o_O
Bu internet olayini aileler neden kontrol etmiyor. Allah korusun bu ne ya?

kız oltaya gelmiş işte, muhtemelen sahte fotodaki adam yakışıklıdır, kendi fotosunu koysa kızı tavlayamayacaktı muhtemelen

Ee her sanal ortamda tanışılan adama gidilir ise olacağa bak.. Taş yerinde ağırdır ne bekliyor.. Genç kız çok yanlış yapmış bu kadar olay oluyor insan korkar...

kız oltaya gelmiş işte, muhtemelen sahte fotodaki adam yakışıklıdır, kendi fotosunu koysa kızı tavlayamayacaktı muhtemelen

Ama gelmemesi lazimdi. Kalkip onun icin oralara gitmemesi lazimdi. Bu zamanda hala cabucak guvenen insanlar var sasiyorum..

Ama gelmemesi lazimdi. Kalkip onun icin oralara gitmemesi lazimdi. Bu zamanda hala cabucak guvenen insanlar var sasiyorum..

ee orası öyle canım, çok küçükte değil 19 yaşında, nasıl faceden tanımadığın biri için bilmediğin bi ilçeye gidiyorsun ki, ne cesaretle

19 yaşındaki kızın neyini kontrol edicen bilgece. Artık her şeyi bilecek yaşt. O yaşa kadar aklı başında olsun aptallık yapmasın diye akıl verebilirsin ancak. Gitmek istedi mi her yere gider.

19 yaşında yetişkin bir insan bilmem nerden bilmem nereye gidiyorsa suçlu kesinlikle aile o yaşa kadar gerizekalı olduğunu farketmeleri lazımdı.

adam da kaç yıl yatacak sanki?

Aşk, merak adı altında neler oluyor ya.
Aynı şehir bile değilmiş..
ALLAH korusun

Bdv de böyle konulara rastlamıştım kız şehir şehir geziyordu yeni tanıştığı adamlar için

sonunda olacağı bu

19 yasindaki insan yetiskin diyoruz ama iq su dusuk olan insanlarda var.
Bunlar boyle oyunlara cok kolay yem olabilir. Kendi cevrelerinden alamadiklari ilgiyi
yakisikli sandiklari erkeklerden alinca sehir sehir gezecek kadar gozleri kararabilir.
Bence ortaokul ve lisede bu tur olaylarin onune gecebilmek icin ozel seminerler hazirlanmali.
Ben yurddisinda ogretmen olarak calisiyorum.
Yaklasik iki yil once ilk okul ogrencilerimizin sanalda birbirlerine kotu davrandiklarini fark ettigimiz
icin cocuklarin sifrelerini ogrenip arastirma yaptik.
Birde ne gorelim 12 yasindaki kizla 30 yasindaki adam muhabbet etmeye calisiyomus.
Derken tabi aileleri bu konu hakkinda bilgilendirdik.

BDV ye sabitlensin bu konu :KK58:
bununla ilgili azımsanmayacak kadar çok konu açıldı ibret olsun :KK52:

• Beğen
Reactions: K_G
Back
X