evet. erkek ama kadın görünümlüşu resimdeki drag queen erkek mi yani...way anasını.....
göğsünde bi defo var iyi yaptıramamış.....face te ayıp etmiş hanım ablalara...
gögsündeki defodan çakmalıydım....biri yukarı biri aşağı bakıyoevet. erkek ama kadın görünümlü
bunu da yeni öğrendim, ee peki normal cinsel eğilim açısındn da mı erkek gibiler, yani gay değiller mievet. erkek ama kadın görünümlü
Bu queen lerin hepsi bir mi bilmem ama normalde bunlar cesit cesit. Sadece gorunumunu bunun gibi yapanlara transseksuel deniliyor, ameliyatsiz. Gorunumunu kadin gibi yapmamis olanlar gay, ameliyatli olanlar da donme. yani ben boyle biliyorum, senelerle bu terimler degistirilip baska turlu kullanilmaya baslamadiysa.bunu da yeni öğrendim, ee peki normal cinsel eğilim açısındn da mı erkek gibiler, yani gay değiller mi
bunu da yeni öğrendim, ee peki normal cinsel eğilim açısındn da mı erkek gibiler, yani gay değiller mi
Bu queen lerin hepsi bir mi bilmem ama normalde bunlar cesit cesit. Sadece gorunumunu bunun gibi yapanlara transseksuel deniliyor, ameliyatsiz. Gorunumunu kadin gibi yapmamis olanlar gay, ameliyatli olanlar da donme. yani ben boyle biliyorum, senelerle bu terimler degistirilip baska turlu kullanilmaya baslamadiysa.
simdi biraz bakindim, transseksuelin ameliyatlisi da ameliyatsizi da varmis. Ben travesti ile karistirdim, onlar kadin gorunumlu erkek oluyor.Hayır. Transseksüel, cinsiyet değiştirme ameliyatı olur. Kendini ait olduğu vücuda değil, karşı cinsiyetin vücuduna, görünümüne ait hisseder ve çoğu sonunda ameliyat olur, kimliğini değiştirir.
Gaylerin görünümüyle bir derdi olmayabilir, hatta çok maskülen birçok gay de vardır. Onlar erkek vücudundan, erkek kimliğinden memnundur, sadece cinsel olarak kadınlardan değil diğer erkeklerden etkilenir.
Kadından erkeğe, erkekten kadına iki yönlü de transseksüellik olabilir.
travestiler, amelyatlı ya da amelyatsız farketmeden para karşılığı ilişkiye girenler diye biliyorum ben de... Ne çok kavram varmış dimisimdi biraz bakindim, transseksuelin ameliyatlisi da ameliyatsizi da varmis. Ben travesti ile karistirdim, onlar kadin gorunumlu erkek oluyor.
evet. huysuz virgin en güzel örnek bence bu kişilereÇoğu drag queen gaydir, ama hepsi değil. Bunu biraz daha "şov" olarak düşünebilirsiniz, çoğu günlük hayatında böyle gezmez. Örneğin Huysuz Virjin drag queendir. Seyfi Dursunoğlu'nun yarattığı, kadın gibi giyinen, abartılı kadın hareketleri yapan bir karakterdir.
Travesti ile drag queen arasındaki farklardan biri, travestilerin hayat tarzı kadın kimliğinde yaşamak, kadın gibi görünmekten zevk almak iken drag queenler için bu işin bir parçasıdır, sahneden indiklerinde drag queenlikleri kalmaz.
Hayır. Sizin dediğiniz "para karşılığı ilişkiye girmek" hayat kadınlığı oluyor. Travestilik ise sadece "kadın gibi giyinerek yaşayan erkek". Travestiler hayat kadınlığı yapabilir, yapmayabilir de.travestiler, amelyatlı ya da amelyatsız farketmeden para karşılığı ilişkiye girenler diye biliyorum ben de... Ne çok kavram varmış dimi
hah işte ben travestilerin hepsi fuhuş yapıyor diye biliyorum , yada fuhuş yapanlara travesti deniyor diye biliyorum; demek ki değilmişHayır. Sizin dediğiniz "para karşılığı ilişkiye girmek" hayat kadınlığı oluyor. Travestilik ise sadece "kadın gibi giyinerek yaşayan erkek". Travestiler hayat kadınlığı yapabilir, yapmayabilir de.
Bir doktor, bir mühendis, bir avukat da travesti olabilir. Travesti olması illa fuhuş yaptığı anlamına gelmez.
Birçok kavram var evet, bazıları birbirine yakın veya iç içe.
Kafa karıştırıyor değil mihah işte ben travestilerin hepsi fuhuş yapıyor diye biliyorum , yada fuhuş yapanlara travesti deniyor diye biliyorum; demek ki değilmiş
Bu queen lerin hepsi bir mi bilmem ama normalde bunlar cesit cesit. Sadece gorunumunu bunun gibi yapanlara transseksuel deniliyor, ameliyatsiz. Gorunumunu kadin gibi yapmamis olanlar gay, ameliyatli olanlar da donme. yani ben boyle biliyorum, senelerle bu terimler degistirilip baska turlu kullanilmaya baslamadiysa.
hayır.. travestilerdede tıpkı kadınlar gibi fuhuş yapanlar olduğu gibi kendi işlerini yapanlarda var. kısacası yanlış biliyorsunhah işte ben travestilerin hepsi fuhuş yapıyor diye biliyorum , yada fuhuş yapanlara travesti deniyor diye biliyorum; demek ki değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?