Facebook hesabimdan engellemiş mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Arkadaşlar gunaydin

Ben bir salaklik yaptim facebook acmistim.İnstagram hesabimla da senkorize ettim iyi herşey hos buraya kadar eski flortume bakiyim dedim faceden profiline girdim.Daha sonra bugun yine bakiyim dedim arattim cikmadi.Sonra diger sahte facebook hesabimdan baktim ordan cikti.
Bu cocuk beni engellemis anlasilan da benim anlamadigim facebook hesabımizdan kimlerin profilimizi goruntuledigi goruluyor mu ya rezil oldum birşeyler diyin.

Not:yazim yanlislarim varsa kusura bakmayin anksiyetem tuttu valla hizli yazdim.

Bildiğim bakılınca gözükmüyor. Ama telefon numaranız olunca bildirim gidiyor şu isimde Facebook açtı gibi.

Günaydın. Bildiğim kadarıyla karşı tarafa bildirim gitmiyor ama siz onu aratıp profili incelediyseniz muhtemelen tanıyor olabileceğin kişiler diye belirdiniz karşısında o da artık sizi ne kadar görmek istemiyorsa sizi engellemiş gibi geldi bana.

İnceledim ya tüh instagramla da senkorize ettim ya büyük ihtimal ordan bildirim gitmis de olabilir.

Acaba kazara bir şey falan mı beğendiniz duvarından?

Bunu da yaptiysam yanlislikla büyük salağım demek ki onu nasil anlicam bilmiyorum.Beğenmedim diye hatirliyorum ama beğenmişte olabilirim.‍♀
Olan olmuş boşver engellemiş de bida bakamazsın isabet olmuş bir yerde, anlamamış gibi yao

O degil de engellemisse ne olmus? Yoksa siz ona "eski" diye bakmiyor da yeni biseyler pisirme pesinde misiniz? Oyle degilse, s.ktir et gitsin, ne olmussa olmus

ben face de her arattığıma yakalansaydım oooooooo

sanmıyorum.. ama tanıyor olabileceği kişilere düşmüş olabilirsiniz

Rezil olmadın. Hepimiz stalk yaparken yakalanabiliyoruz. Sen yenisin galiba. Yeni başladın. Bişe olmaz ne var denk geldi baktın öylesine

Kız acaba kendin mi engelledin yanlışlkla yoksa görmesi mümkün değil . Yani bazı uygulamalar var kim görmüş bul falan diye ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…