Bildiğim bakılınca gözükmüyor. Ama telefon numaranız olunca bildirim gidiyor şu isimde Facebook açtı gibi.Arkadaşlar gunaydin
Ben bir salaklik yaptim facebook acmistim.İnstagram hesabimla da senkorize ettim iyi herşey hos buraya kadar eski flortume bakiyim dedim faceden profiline girdim.Daha sonra bugun yine bakiyim dedim arattim cikmadi.Sonra diger sahte facebook hesabimdan baktim ordan cikti.
Bu cocuk beni engellemis anlasilan da benim anlamadigim facebook hesabımizdan kimlerin profilimizi goruntuledigi goruluyor mu ya rezil oldum birşeyler diyin.
Not:yazim yanlislarim varsa kusura bakmayin anksiyetem tuttu valla hizli yazdim.
Günaydın. Bildiğim kadarıyla karşı tarafa bildirim gitmiyor ama siz onu aratıp profili incelediyseniz muhtemelen tanıyor olabileceğin kişiler diye belirdiniz karşısındaArkadaşlar gunaydin
Ben bir salaklik yaptim facebook acmistim.İnstagram hesabimla da senkorize ettim iyi herşey hos buraya kadar eski flortume bakiyim dedim faceden profiline girdim.Daha sonra bugun yine bakiyim dedim arattim cikmadi.Sonra diger sahte facebook hesabimdan baktim ordan cikti.
Bu cocuk beni engellemis anlasilan da benim anlamadigim facebook hesabımizdan kimlerin profilimizi goruntuledigi goruluyor mu ya rezil oldum birşeyler diyin.
Not:yazim yanlislarim varsa kusura bakmayin anksiyetem tuttu valla hizli yazdim.
İnceledim ya tüh instagramla da senkorize ettim ya büyük ihtimal ordan bildirim gitmis de olabilir.Günaydın. Bildiğim kadarıyla karşı tarafa bildirim gitmiyor ama siz onu aratıp profili incelediyseniz muhtemelen tanıyor olabileceğin kişiler diye belirdiniz karşısındao da artık sizi ne kadar görmek istemiyorsa sizi engellemiş gibi geldi bana.
Acaba kazara bir şey falan mı beğendiniz duvarından?Arkadaşlar gunaydin
Bunu da yaptiysam yanlislikla büyük salağım demek ki onu nasil anlicam bilmiyorum.Beğenmedim diye hatirliyorum ama beğenmişte olabilirim.Acaba kazara bir şey falan mı beğendiniz duvarından?
Olan olmuş boşver engellemiş de bida bakamazsın isabet olmuş bir yerde, anlamamış gibi yaoBunu da yaptiysam yanlislikla büyük salağım demek ki onu nasil anlicam bilmiyorum.Beğenmedim diye hatirliyorum ama beğenmişte olabilirim.♀
Hareket dökümüne bak canım begendiysen orda görürsünBunu da yaptiysam yanlislikla büyük salağım demek ki onu nasil anlicam bilmiyorum.Beğenmedim diye hatirliyorum ama beğenmişte olabilirim.♀
Ama engellemiş ya gözükmeyebilirHareket dökümüne bak canım begendiysen orda görürsün
Aa doğru engelleyince gözükmüyordu dimiAma engellemiş ya gözükmeyebilir
Rezil olmadın. Hepimiz stalk yaparken yakalanabiliyoruz. Sen yenisin galiba. Yeni başladın. Bişe olmaz ne var denk geldi baktın öylesineArkadaşlar gunaydin
Yok yeni birşeyler pişirme derdinde değilim.O degil de engellemisse ne olmus? Yoksa siz ona "eski" diye bakmiyor da yeni biseyler pisirme pesinde misiniz? Oyle degilse, s.ktir et gitsin, ne olmussa olmus
Yok eminim kendim engellemedim arada bakarim diye.Kız acaba kendin mi engelledin yanlışlkla yoksa görmesi mümkün değil . Yani bazı uygulamalar var kim görmüş bul falan diye ama bilemedim.
O zaman şöyle ki siz birbirnizde telefon numaranız kayıtlı olduğu için hesap açınca otomatikmen gördü görür görmez de mesaj atma dye engellemiş olabilirYok eminim kendim engellemedim arada bakarim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?