Evet ama ben tabi yollamadim yolalsamda bisi fark etmez cunku rumuz adina bir siir sayfasi adina acmistim. Ama geri alamiyorum. Sadece msjlarim var kayitli 3-4 yillik eski sevgilimle yazistiklarimda.. ben msj silmede cok usengec oldugumdan umursamamistim. Bi sikinti olmaz ins. Nasl alabilirim bilmiyorum. Yengemin hesabindan baska hesaplardan baktim fecam acik degil kapali sadece face grubu bilgileri dogrularlasa geri vericekelrini aciklado.Yuh bi de kimlik bilgileri mi isteniyor? Vay anasini milyonlarca insanin bilgisi ellerinde desene..
Peki geri alabildi miGercek isim kullanmayanlardan ostiyorlar bunu gećen bir arkadaşımin başınada geldi aynısı
onlarca rumuzla face kullanan var gele gele benim hesabimi buldu. Tskrler.Şuan giremediği icin ona ulaşamıyorum. Bilgi dogrulada alır. Doğum tarihine bakacaklarinı sanmam ama soyle yapabilirsin kimliğini tarat ve photoshop ile aç üzerinde deģisiklik yap tc kimliginin rakamlarını degistor dogum tarini facedeki gibi yap adıni doyadini anne baba adini vb. degistirsonra onu gonder bence bunu yerler
Vermicem. Gerci versemde hesaptaki bilgilerle gerck bilgilerim uyusmuyor. Onca rumuz kullanan var gele gele bni buldu sinir oldumSakın verme bilgilerini .
aynen öyle daha rahat oluyorlar bende şikayet ettim öyle rumuz kullanan bır tanıdgımı hala degerlendırmede bakalım ıns kapanır.Bir seneyi gecti rumuz kullananlarin hesaplari kapaniyo.Kisisel sayfa acip satis amacli kullananlarda zamaninda ticari sayfaya cevirdi.
Hep merak etmisimdir rumuz niye kullanilir size soriyim sayfalarda rahat rahat satasmak icinmi
Yani bu şikayet sonucunda mi askıya aliniyor kesinaynen öyle daha rahat oluyorlar bende şikayet ettim öyle rumuz kullanan bır tanıdgımı hala degerlendırmede bakalım ıns kapanır.
kimlik bilgilerini verirseniz açarlar kendi isminizle kullanmanızı isterler ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?