Facebook mesajlaşmaları

Çok sinir oldum bu ne ya sende gelince aşkım oralardan kız bulabildin mi kendine de bakalım ne dicek ,abartmıyosun bence ama bu sözlerden bu ilişkiyi pek ciddiye almıyormuş gibi geldi bana

Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet dedıgım gıbı -hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış....ben de dedım kı -o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap :-bız evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım ,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım - ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum

Son düzenleme:
Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet,hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış,ben de dedım kı o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap aynı,bıze evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım dedı,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım sordum ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum

bu çocuk seni oyalamıyorsa ben de ofis değilim.. açıklama yapmamış çünkü yapacak bir açıklaması yok.. o birini bulur, ailem zorladı der, yıkılan sen olursun arkadaşım.. güvenme bu adama..

Merhaba kızlar,

Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.

Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.

Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.

Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.

Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.

Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?
Bunun sebebini erkek arkadaşınıza sormalısınız..
Bir de konuştukları tarihe baktınız mı? Belki sizinle tanışmadan önce yapılan konuşmalardır..

bu çocuk seni oyalamıyorsa ben de ofis değilim.. açıklama yapmamış çünkü yapacak bir açıklaması yok.. o birini bulur, ailem zorladı der, yıkılan sen olursun arkadaşım.. güvenme bu adama..

Bana da zaten sureklı ,hayatım sacmalıyosun,laf olsun dıye yapılmış muhabbeti,herkes bılıyo senı vs ısrarla deyıp durumu duzeltecek bısey yapmaması güven vermedi ve bıtırdım,üzüldüm ama hayırlısı bu olacak sankı

Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet dedıgım gıbı -hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış....ben de dedım kı -o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap :-bız evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım ,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım - ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum
Ya bu aileler neden böyle. Her işe bi çomak sokacaklar illa. Tabii erkek arkadaşınız ağızlarının payını verip benim zaten ciddi düşündüğüm biri var ve bunu siz hepiniz gayet iyi biliyorsunuz deseymiş olay bu raddeye gelmezdi. İlişkiye çok ciddi bakmıyor demek..

Bence bitirmekle en guzelini yapmissin yazismalar cok cirkin aciklamasi daha cirkin. Gecistirmis resmen. Hakkinda hayirlisi olsun.

Ben bu insanlari gercekten anlamiyorum senin bi iliskin var ve bunu bilenler var hangi mantikla daha oradan kiz bulursun vs deniliyor ve cevap olarak duruma gore bakicaz ne demek?
Sen bunu gormesen daha ne konusmalar olucakti belli ki yazik yani neyseki gordun ve onune cikti.
Empati kursalar keske sen gitmis olsaydin ve arkadaslarin sana oradan birini bulursun demis olsaydi tepkisi ne olurdu?

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Dahası mesaj atmış hayatım hala sacmalıyosun sakn kafayla yarın tekrar duşun dıye

Ya mantıklı bır açıklaması bıle yok resmen gecıstırdı ,bı de saçmalayan ben oldum özür dıleyıp düzgün bır açıklama yapıp durumu düzeltecek bısey yapmasını beklerken sen benı tanımıyomusun sacmalıyosun dedı durdu

Gercekten seven ınsan bunu yapar mı?

Dahası mesaj atmış hayatım hala sacmalıyosun sakn kafayla yarın tekrar duşun dıye

Ya mantıklı bır açıklaması bıle yok resmen gecıstırdı ,bı de saçmalayan ben oldum özür dıleyıp düzgün bır açıklama yapıp durumu düzeltecek bısey yapmasını beklerken sen benı tanımıyomusun sacmalıyosun dedı durdu

Gercekten seven ınsan bunu yapar mı?

Biri erkek milletine " saçmalıyorsun " ile başlayan cümlelerin açıklama cümlesi olmadığını anlatsın yahu !
Hangi konuda görsek hep aynı bahane :31:

Son durum ayrılmışsın galiba bence son derece haklısın
Saçmalıyorsun demesi onu haklı seni haksız yapmıyor
Doğru düzgün bir açıklamayı her insan hakeder
Ayrıca onun yaptığı konuşmaları sen yapsaydın hoşuna gidermiydi beyfendinin
Erkek milleti işte diyecek söz bulamıyorum

benı de tatmın etmedı cevaplar... senın öküz sevgılın ailesine, akrabalarına, daha dogrusu bılenlere adam gıbı soyleseydı
kımse ona bu muameleyı yapmaz ve o da boyle cevaplar vermezdı...

hadı arkadas muhabbetını anlarım, ama abla kardeş muhabbetındekı kız muhabbetı kadar sacma bısı duymadım
bu adam nasıl anlatmıs ki seni
ablası haddını aşıp kaale almamıs ve saçma sapan muhabbetler etmısler.

Adam ailesine seni anlatmis ama öylesine takildigini soylemis.
Ablasinin ve kuzeninin de bu kadar rahat kız muhabbeti yapmalarinin sebebi bu.
Yani ne adam seni ciddiye aliyo ne de ailesi.
Ne guzel yol yakinken gormussun sadakatsizligini.
Daha Allah'tan ne istersin?

Merhaba kızlar,

Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.

Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.

Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.

Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.

Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.

Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?

vay be o bunları yazmıs sızde abartıyormuyum demıssınız hersey ortada sıze cok deger vermıyor sanırım ve evlılıgı dusunmuyo sanırım yoksa oyle yazıcagına ısmınızı zıkrederdı ablasına kuzenıne!

Adam ailesine seni anlatmis ama öylesine takildigini soylemis.
Ablasinin ve kuzeninin de bu kadar rahat kız muhabbeti yapmalarinin sebebi bu.
Yani ne adam seni ciddiye aliyo ne de ailesi.
Ne guzel yol yakinken gormussun sadakatsizligini.
Daha Allah'tan ne istersin?

arkadasa fazlasıyla katılıyorum bence terk et kendısını!!

Benim sevdiğim biri var zaten demek daha mı zordu anlamadım.
Böylece herkesi susturmuş olur.
Bir de kem küm cevaplar vermiş, mantıklı tek yanı yok.
İyi yapmışsın bitirmekle. Kimi uyutuyor zevzek:19:

yurt dışına çıkan erkeğe tipik yapılan espridir; 'oralarda bulursun bi tane :27:' ...
bunu nedendir bilinmez ama yapar Türk insanı.gereksiz lüzumsuz bir espri, dalga geçme anlayışıdır..
içerisinde ciddiyet barındırmaz...
malum kişi de heheh tabbii ikiki akakakiiako şeklinde aptalsı ifadelerle
konuyu gülüp geçiştirir genelde..

yani ben hiç görmedim ki; ' şişştt oğlum bulursun oralardan bi sarışın hatun:27:' diyen arkadaşa kuzene
hayır duymamış olayım:45: o nasıl söz asla bulmam birisini benim sevgilim var. hııı çok ayıppp . sakın.. :45::20:
diye ciddi ciddi cevap vereni..

bozulun kırılın kızın küsün kavga edin ama bu bana kalırsa ayrılma sebebi gibi bir şey değil.

ortada dönen muhabbet klasik bir muhabbet. başka bir muhabbet olsaydı anlayabilirdim ama böyle bir
muhabbet bana göre boş yersiz saçma..

ve herkes illa ki hayatında boş yersiz saçma muhabbetlere girer birileriyle.

Back
X