Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet,hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış,ben de dedım kı o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap aynı,bıze evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım dedı,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım sordum ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum
Bunun sebebini erkek arkadaşınıza sormalısınız..Merhaba kızlar,
Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.
Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.
Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.
Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.
Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.
Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?
bu çocuk seni oyalamıyorsa ben de ofis değilim.. açıklama yapmamış çünkü yapacak bir açıklaması yok.. o birini bulur, ailem zorladı der, yıkılan sen olursun arkadaşım.. güvenme bu adama..
Bunun sebebini erkek arkadaşınıza sormalısınız..
Bir de konuştukları tarihe baktınız mı? Belki sizinle tanışmadan önce yapılan konuşmalardır..
Ya bu aileler neden böyle. Her işe bi çomak sokacaklar illa. Tabii erkek arkadaşınız ağızlarının payını verip benim zaten ciddi düşündüğüm biri var ve bunu siz hepiniz gayet iyi biliyorsunuz deseymiş olay bu raddeye gelmezdi. İlişkiye çok ciddi bakmıyor demek..Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet dedıgım gıbı -hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış....ben de dedım kı -o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap :-bız evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım ,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım - ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum
Dahası mesaj atmış hayatım hala sacmalıyosun sakn kafayla yarın tekrar duşun dıye
Ya mantıklı bır açıklaması bıle yok resmen gecıstırdı ,bı de saçmalayan ben oldum özür dıleyıp düzgün bır açıklama yapıp durumu düzeltecek bısey yapmasını beklerken sen benı tanımıyomusun sacmalıyosun dedı durdu
Gercekten seven ınsan bunu yapar mı?
Kızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet dedıgım gıbı -hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış....ben de dedım kı -o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap :-bız evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım ,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım - ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum
benı de tatmın etmedı cevaplar... senın öküz sevgılın ailesine, akrabalarına, daha dogrusu bılenlere adam gıbı soyleseydıKızlar sordum tum burda yazılanları,aynı muhabbet dedıgım gıbı -hayatım sacmalıyosun,işte herkes senı bılıyo,ablam o benım ablam ve laf olsun dıye yazılmış....ben de dedım kı -o zaman ya sen bızı ciddiye almıyorsun ya da cevrene öyle yansıtmıyorsun,cevap :-bız evlilik planları yapmadık mı,sacmalıyosun vs...sadece bu cevaplar,bende ısrarla sorunca yarın konuşalım ,sakınles dedı kı yazışıyoruz zaten sakın yazıyorum,o zaman dedım - ama benı tatmin eden bır yanıt alamadım,bu sekılde devam edemem,deger verecegın,ilişkine sahıp çıkacağın bırıyle olmalısın,bunlar çok cırkın muhabbetler,verdıgın cevaplar daha cırkın dedım,benden buraya kadar dedım,yarın sakın kafayla düşünüp pişman olacaksın ,su an sacmalıyosun dedı,Allah'a emanet ol dedım ve bıtırdım,düzgün ve ılgılı bır acıklama bıle yapamadı bana,su an çok uzgunum
Merhaba kızlar,
Yaklaşık bir senelik ciddi bir ilişkim var,ailelerimiz tanışmadı ama durumdan haberdarlar ve kısmetse sonbaharda yüzük takmayı düşünüyorduk.
Erkek arkadaşım iş için bir kaç aylığına yurtdışında ,azerbeycanda,ilişkimizde de şu zamana kadar ciddi bir sorun olmadı.
Velakin bugün sosyal paylaşım sitesindeki bir oyunla ilgili sorun oldu ve halletmem için kendi şifresini verdi,girip hallettim ancak öylesine rastgele bir kaç mesajına göz gezdirdim.
Mesajlarının bir kaç tanesinin çok az kısmına bakıp çıktım ancak beni rahatsız eden şey kendi ablası dahil ilişkimizi bilen bir kaç kişi - ee artık ordan bır kız bulursun o zaman - ya da ordan bır kız bulda evlen tarzı şeyler yazmışlar,bu onların terbıyesizliği elbette ama erkek arkadaşım hepsine - ee hayırlısı bakalım ya da duruma göre bakcaz artık demıs.
Hiçbirine benim zaten kız arkadasım var dememıs,erkek muhabbetı desem bırı ablası,biri kuzenı,digerı yakın kız arkadası digeri de çocukluk arkadaşı.
Bu durumda bıraz kafam karıstı,sizce abartıyor muyum?
Adam ailesine seni anlatmis ama öylesine takildigini soylemis.
Ablasinin ve kuzeninin de bu kadar rahat kız muhabbeti yapmalarinin sebebi bu.
Yani ne adam seni ciddiye aliyo ne de ailesi.
Ne guzel yol yakinken gormussun sadakatsizligini.
Daha Allah'tan ne istersin?